Kuvaus

Jin Roh - The Wolf Brigade   (DVD)
 

Toisen maailmansodan tuhoista on vain noin vuosikymmen aikaa, kun yhteiskunta Japanissa elää jälleen uhkaavaa murroskautta. Taloudelliseen kasvuun voimakas satsaaminen ei pysty takaamaan hyvinvointia kaikille, ja levottomuudet alkavat ottaa sijaa. Ääriryhmät ja terrorismi lisäävät osaltaan kaaosta ja pelkoa.

Järjestyksen ja rauhan ylläpitämiseksi, muodostaa hallitus entistä kovaotteisemmat ja laajemmin valtuuksin toimivat poliisivoimat. Nuori Kazuki Fuse kuuluu poliisin erikoisjaostoon. Erikoiskoulutetun, raskaasti panssaroidun ja aseistetun jaoston päätehtävinä on tuhota urbaani terrorismi - väkivaltaa kaihtamatta, uhrien määrästä välittämättä. Mutta eräs rutiinitehtävä menee Fusen kohdalta pieleen, jättäen häneen raskaat muistot. 

Selvittäessään itselleen tapahtunutta, joutuu Fuse keskelle vaarallista valtataistelua, johon ei ainoastaan liity sota terroristiryhmän ja poliisin välillä, vaan myös poliittinen juonittelu poliisivoimien eri jaostojen tulevaisuudesta. Suojellakseen itseään ja läheisiään armottomassa taistelussa, jossa ihmishengellä ei ole arvoa, on Fusen turvauduttava tappaviin taitoihinsa ja oltava armottomampi kuin vastustajansa...

 

Ohjaus: Mamoru Oshii

Valmistumisvuosi: 1999

 

Kesto:
103 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-15

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 89 vrk 15 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 89 vrk 15 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.