Kuvaus

Pastoraalipsykologia on suomalaisessa käsitteistössä varsin nuori termi. Yliopistollisessa käytössä se on esiintynyt vasta 1990luvulla. Sitä ennen on mieluummin puhuttu pastoraaliteologiasto tai vain sielunhoidosta. Kumpikaan viimemainituista käsitteistä ei kuitenkaan kerro kaikkea sitä, mistä nykyisessä postoraalipsykologiassa on kysymys. 

Nyt suomeksi julkaistava teos on eräänlainen yhteenveto Joachim Scharfenbergin, saksalaisen teologin ja psykoanolyytikon 30-vuotisesta työstä. Kirjassa näkyy, ettei tämän ajon postoraalipsykologiosso ole kysymys vain sielunhoidosto, vaan se tarjoaa tarkostelunäkökulmon koko teologiaan ja kirkon toimintaan, jopa yhteiskuntaan jo kulttuurin ilmiöihin. 

Teos kuuluu sielunhoitoa ja psykoterapiaa opiskelevien ja tätä työtä tekevien käsikirjostoon. Se antaa välineitä yhteisen kielen löytämiseen psykologian ja teologian välille.

 

1. p. 2000,Gummerus, 215 s. Kovakamuovitettu kirja kansineen on mielestäni TODELLA HYVÄKUNTOINEN KIRJASTOPOISTO muovituksineen  ja leimoineen

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 100 vrk 2 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 100 vrk 2 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.