Kuvaus

[0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  UUDENVEROISESSA iskussa oleva lukematon nidottu isokokoinen painos Ozzy Osbourne / Black Sabbath / Heavy Rock / elämänkertojen diggareille.

ENSI PAINOS MAKSOI KAUPASSA TILATTAESSA  (kun oli vielä saatavilla) 37,95e + PK. -> KATSO  http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/sabbath-bloody-sabbath-p9789524719179--77

 

Joel McIver: SABBATH BLOODY SABBATH 

Oliko Black Sabbath maailman ensimmäinen hevibändi? Mitä Ozzy Osbournen ja bändin muiden jäsenten välillä todella tapahtui? Mitkä olivat bändin uran pahimmat aallonpohjat? Onko Ozzy rakastettava sekopää vai luonnehäiriöinen oikuttelija?

Sata miljoonaa levyä myynyt Black Sabbath on ylittämätön heavylegenda. Bändi antoi ratkaisevan sysäyksen koko musiikinlajin kehitykselle, ja sen kuudesta ensimmäisestä levystä ja erityisesti kappaleesta ”Paranoid” on tullut hevin musiikillisia ikoneita.

Mikään muu yhtye ei ole katsonut yhtä monta kertaa kuolemaa silmiin, taistellut yhtä pahojen riippuvuuksien kanssa ja sotinut keskenään yhtä jääräpäisesti. Bändi on hajonnut niin monta kertaa ja noussut jokaisen katastrofin tuhkista niin hienon uutuuslevyn siivityksellä, että siitä on muodostunut instituutio.

Tämä bändielämäkerta on ensimmäinen perusteellinen selvitys bändin kaoottisesta urasta. Eepos on täynnä yllättäviä silminnäkijälausuntoja niiltä, jotka seurasivat Sabbathin matkaa lukuisten kriisien, riitojen ja riemuvoittojen kautta kaukaiselta 70-luvulta nykypäivään.

Joel McIver (s. 1971) on kirjailija, muusikko ja rocktoimittaja, joka kirjoittaa muun muassa Record Collectoriin, Metal Hammeriin ja Kerrangiin. Hän on kirjoittanut myös 10 bändielämäkertaa. Niistä tunnetuin on vuonna 2004 ilmestynyt myyntimenestysMetallica (Like 2005), jota on ylistetty parhaaksi yhtyeestä kirjoitetuksi kirjaksi.

2. painos

LIKE

Suomentanut K. Männistö

Otavan kirjapaino Oy - Keuruu 2010

Kirja painaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 12 vrk 2 h 57 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 12 vrk 2 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.