Kuvaus

TEKIJÄ: Johannes Angere
TEOKSEN NIMI: Sotaa ja rauhaa rautaesiripun molemmin puolin
Kustantaja: Nide Oy
Painos: 1
Painovuosi: 1957
Sivumäärä: 159
Sidostyyppi: Pehmeät ylivetokannet
Muuta: Kannessa pientä kulumaa ja selkämyksessä ylhäältä noin sentin ratkeuma.

Kirja herätti ilmestyessään suurta huomiota. Kirjoittaja on inkeriläinen neuvostokasvatti, venäläinen opettaja ja talvisodan punaupseeri, sittemmin tunnustettu suomalais-ugrilainen kielitieteilijä ja filosofian tohtori. Angerer kertoo kotiseudustaan Inkeristä, elämästä Leningradissa, opiskelusta Venäjällä. Hän kertoo myös, mitä neuvostomiehet ja naiset ajattelivat stalinismista, joukkokarkotuksista. Sekä paljon, paljon muuta. Käsissäsi on harvinaisen hieno historiallinen teos.

Kunto:  3 -   (K 5=uusi, K 4=erinomainen, K 3=hyvä, K 2=tyydyttävä, K 1=kehno)

PUMWÄRKET - KUUSI - OIKEA

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa Postin virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista laitoksen tekemistä kämmeistä eli Postia koskevat asiat hoidat Postin kanssa. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 85 vrk 5 h 46 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 85 vrk 5 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.