Kuvaus

[0116]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA (Omiste, snadi, siisti ekalla tyhjällä sivulla) kovakantinen ensipainos MARS ja VENUS diggareille

 

John Gray: MARS ja VENUS - Uusi rakkaus

  • Onko mahdollista löytää uusi rakkaus eron tai puolison kuoleman jälkeen?
  • Avioerosta, välirikosta tai puolison kuolemasta toivuttuaan moni alkaa miettiä, miten voisi aloittaa uudelleen alusta ja onko uusi alku edes mahdollinen.
  • Maailmankuulu terapeutti John Gray antaa toivoa kaikille, jotka ovat jääneet yksineläjiksi ja haluavat solmia uuden rakkaussuhteen.
  • Miesten ja naisten toipumisprosessi on periaatteessa samanlainen, mutta heillä on erilaiset torjuntatavat ja selviytymiskeinot. Naisten ongelmia ovat usein menneisyyteen takertuminen, liiallinen yrittäminen, intiimin suhteen pelko ja lasten asettaminen etusijalle. Miehet taas kompastuvat työn, rahan ja rakkauden aiheuttamaan ristiriitaan, kiireeseen, passiivisuuteen tai itsetuhoisiin ajatuksiin.
  • John Grayn neuvojen avulla on mahdollista parantua sydänsuruista ja ottaa vastaan uusia haasteita. Suositun kirjailijan kaikkien teosten yhteispainos ylittää 10 miljoonaa kappaletta 37 kielellä.
  • Kovakantinen kirja, sivuja 335

1. painos

Suomentanut Pirjo Latvala

WSOY - Kirjapainoyksikkö Juva 1997

Asiasanat: parisuhde ihmissuhteet avioero eronneet rakkaus yksineläjät sinkut

VOITTOHUUTO ja PK.  3.75e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 81 vrk 13 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 81 vrk 13 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.