Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

John Gray: MARS JA VENUS TYÖPAIKALLA. Viisas viestiminen auttaa menestymään.

WSOY 2002, kovakantinen 324 s. Uudenveroinen kirja. Edelleen kirjakaupoissa myynnissä, hinta noin 22-25 eur.

Teos kertoo kuinka eri tavalla miehet ja naiset ilmaisevat itseään, ratkaisevat ongelmia, reagoivat stressiin ja ristiriitoihin sekä tuovat esiin omia taitojaan ja kykyjään työpaikalla. 

Työympäristössä ihmiset myös kätkevät todelliset tunteensa. Siksi on tärkeää osata vaistota toisten mieliala, halut, tarpeet ja ajatukset. 

Kirja neuvoo, miten jokainen voi menestyä työelämässä kehittämällä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitojaan. Kun tunnet vastakkaisen sukupuolen tavan toimia, osaat myös itse toimia oikealla tavalla. Näin vältyt väärinkäsityksiltä, saat itsesi kuulluksi ja menestyt työssäsi. Työelämässä menestyminen on monien tekijöiden summa, ja teos antaa niistä lukuisia käytännön esimerkkejä.

Filosofian tohtori John Gray muutti käsityksiämme sukupuolieroista bestsellerissään Miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta. Gray on tällä hetkellä Yhdysvaltain suosituin tietokirjailija. Maailmanlaajuisesti hänen teostensa yhteispainos ylittää 15 miljoonaa kappaletta 40 kielellä.

Postimaksu ostajalle 6 euroa. Meklarin voittoviestistä saat pankkiyhteystietoni. Laitan postia tulemaan, kun maksu näkyy tililläni. Tarkistathan, että huutiksen tiedoissa on kännykkänumerosi oikein, postitan automaatilla ja siihen tarvitaan aina vastaanottajan kännykkänumero.

HUOM: yhdistelen postikuluja eli kokoa oma pakettisi! Alle 12 cm paketti tulee 7,10 eurolla, 12-20 cm paketti 8,10 eurolla ja muut max 8,40 eurolla (kaksi ensimmäistä postitustapaa ovat SmartPost -automaatilla ja kolmas on Huutopaketti). Kannattaa katsoa kaikki kohteeni läpi, ja säästää postikuluissa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.8.2018 8:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.