Kuvaus

Kuvien tupla-DVD suomitekstein ja -kansin

 

Kent Family Chronicles : The Bastard (2DVD) uusi ja muoveissa

Kentlandin herttuan aviottoman pojan, Phillipe Charboneaun (Andrew Stevens) isän perhe evää häneltä perintöoikeuden. Phillipe pakenee Lontooseen ja opiskelee kirjanpainajaksi.

Tutustuttuaan Benjamin Franklinin ajatuksiin hän matkustaa Amerikkaan, jossa hän vaihtaa nimensä Philip Kentiksi. Hän pääsee töihin kirjapainoon ja saa luettavakseen Sam Adamsin radikaaleja kirjoituksia. Philip tutustuu myös lakimies Abraham Waren viehättävään tyttäreen Anneen.

Uuden identiteetin ja intohimon pyörteistä Philip ajautuu sotilaaksi taistelemaan rinta rinnan brittien kanssa Yhdysvaltain vapaussodassa.

The Bastard on palkitun kirjailijan John William Jakesin Kent Family Chronicles -sarjan ensimmäinen osa. Kent Family Chronicles -kirjoja on myyty miljoonia ympäri maailman.

Kirjailija on parhaiten tunnettu Jaettu maa (North & South) -trilogiastaan. John Jakes yhdistää vaikuttavassa teoksessaan historiallisia tapahtumia ja fiktiota sekä romantiikkaa ja seikkailua.

Ohjaus: Lee H Katzin

Käsikirjoitus: John Jakes, Guerdon Trueblood

Pääosissa: Andrew Stevens, Tom Bosley, Kim Cattrall, Buddy Ebsen, Lorne Greene, Olivia Hussey, Cameron Mitchell, Harry Morgan, Patricia Neal, Eleanor Parker, Donald Pleasence, William Shatner

Valmistusvuosi: 1978

Kesto: noin 3 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 11 h 45 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 1 vrk 11 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.