Kuvaus

Vesa Ristikangas & David Clutterbuck & Jarmo Manner

"Uuden aallon mentorointi tulee. Valmentava mentorointi muuttaa mentorointikäytäntöjä organisaatioissa. Se on osa organisaation yhteisöllistä kehittämistä, joka kasvattaa sitoutumista ja aktiivisia yhdessä tekemisen tapoja. Valmentava mentorointi on laaja-alainen ja tuottava tapa kehittää osaamista ja yhteistyötä yli yksikkörajojen sekä luoda käytäntöjä yhteiselle oppimiselle.

Kirjassa kuvataan mentoroinnin hyötyjä ja tuotoksia sekä perustellaan, miksi kaikki organisaatiot ja yksilöt tarvitsevat mentorointia. Teos kuvaa yksityiskohtaisesti, miten organisaatiot voivat lähteä rakentamaan mentorointiohjelmia ja lisäämään toimintatapoja, joissa yksilöiden potentiaali tulee organisaation käyttöön: organisaation tuloksellisuus lisääntyy ja keskustelukulttuuri elävöityy.

Jokainen tarvitsee valmentavan mentorin, joka tukee ammatillista kehitystä ja mielentaitojen kasvua. Valmentava mentorointi perustuu tasavertaiseen suhteeseen, jonka avulla opitaan uusiutumaan ja harppaamaan mielentaidoissa. Kokenut ammattilainen voi mentorina hyödyntää osaamistaan sekä ajattelu- ja toimintamallejaan samalla, kun hän saa itse tuoreita oivalluksia ja näkökulmia yhteisestä ajattelusta.

Panostus valmentavien mentorointi-käytäntöjen rakentamiseen kannattaa!" [takakansi]

 

Kauppakamari 2014, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 102 vrk 12 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 102 vrk 12 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.