Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. NIKO - LENTÄJÄN POIKA. 2008 Nordisk Film (Hesburger). DVD muovikotelossa, avaamaton muovissa. Animaatio. K 7. Kesto 1 t 32 min.

Niko – Lentäjän poika (2008) on Kari Juusosen ja Michael Hegnerin ohjaama 3D-tietokoneanimaatio, joka on toteutettu suomalais-tanskalais-irlantilais-saksalaisena yhteistyönä. Se oli vuoteen 2009 mennessä kaikkien aikojen katsotuin suomalainen elokuva: kolme miljoonaa katsojaa 23 maassa. Poropoika Niko tietää, että hänen isänsä on legendaaristen Pukin Lentojoukkojen jäsen – yksi planeetan ihailluimmista poroista. Nikon on löydettävä isänsä, jotta hän voisi todistaa mahdollisuutensa oppia lentämään. Susijoukko kannoilla ja vain Julius-liito-orava apuna tehtävästä selviytyminen näyttää vähintäänkin kyseenalaiselta… Upeina ääninäyttelijöinä ovat mm. Hannu-Pekka Björkman, Vuokko Hovatta, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Jussi Lampi ja Risto Kaskilahti.

 

2. JOKERI POKERI BOX TALVISHOW! 2007 VL-Musiikki Oy. Kesto 49 min. DVD-levy kotelossa, avaamaton muovissa.

Lasten suosikkitaikuri Jokeri Pokeri Box eli Simo Aalto on vaimonsa Kirstin kanssa viihdyttänyt lapsia ja aikuisia taikuudellaan televisiossa ja tuhansilla keikoilla vuosien saatossa. Tällä DVD:llä näet hauskan ja hämmästyttävän Talvishown, joka on taltioitu aidon liveyleisön edessä Helsingin Vuotalossa. Showssa esiintyy Simon ja Kirstin lisäksi myös lasten rakastamia suloisia eläimiä, mm. monia lintuja ja kani! Videolta näet myös, miten yleisöstä valitut vapaaehtoiset avustajat selviytyvät Simon ihmeellisten temppujen parissa. Ja eipä hätää, sillä jo legendaksi muodostunut JokeriPokeriBox auttaa aina!

Mielenkiintoisena bonusmateriaalina DVD:llä on dokumentti Simon ja Kirstin elämästä taikuuden maailmassa. Dokumenttia on kuvattu vuosina 1998–2001.

Simo Aalto syntyi kuvataiteilija Eeli Aallon ja opettaja Airi Aallon perheen kuopuksena 1960. Yhdeksänvuotiaana lahjaksi saadusta taikurivälinelaatikosta alkanut kiinnostus taikatemppuihin jatkui Simon varttuessa. Ensimmäisen kerran hän esiintyi taikurina 16-vuotiaana koulunsa joulujuhlassa. Simo Aalto valmistui Oulun lastentarha-opettajaopistosta lastentarhanopettajaksi 1982. Hän työskenteli lastentarhaopettajana ja teki samalla taikurikeikkoja kunnes 1990 rupesi pääsääntöiseksi taikuriksi. Taikuripariskunnan ura alkoi, kun Simo avioitui terveydenhoitajaksi valmistuneen Kirstin kanssa 1993. – En ole edes itse erityisesti tähdännyt lastentaikuriksi tai miettinyt brändiä millään tavalla. Jokeri Pokeri Box -taikasanakin syntyi siten, että joku lapsi huusi niin jollakin keikalla, Simo muistelee. Simo Aalto valittiin Lissabonissa taikureiden maailmanmestariksi 2000, minkä lisäksi hän on saanut hopeaa Dresdenissä 1997 ja pronssia Lausannessa 1991. Voittoja on tullut myös lukuisissa muissa kilpailuissa mm. Pohjoismaiden-mestaruustasolla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 112 vrk 20 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 112 vrk 20 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.