Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD-levystä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

 
 

1. OLIPA KERRAN IHMINEN 2: NEANDERTALINIHMINEN. Produced By Procidis, Paris. Kieli: suomi. Kesto n. 30 min. Ääniraita: suomi. DVD-levy muovikotelossa.

Kuka neandertalinihminen oikein oli? Mitä hän nautti ravinnokseen ja kuinka hän suojautui jääkauden kylmyydeltä? Haluaisitko tutkia hänen salaperäistä katoamistaan? Lähde mukaan historian kiehtovaan maailmaan. Salasana seikkailuun on: Olipa kerran... ihminen!

Käännös ja ohjaus: Marja Huuskonen, Arja Kataja. Suomalaiset äänet: Seppo Kolehmainen, Jarmo Heikkinen, Irma Martinkauppi, Rauni Järvilehto, Tiina Harpf, Maria Salo. Suomenkielisen version tuotanto: YLE Import.

Olipa kerran ihminen (Il était une fois... l'Homme 1978) on Albert Barillén ohjaama ranskalainen animaatiosarja. Sen toinen osa, Olipa kerran avaruus, jatkaa suoraan siitä mihin Olipa kerran ihmisen viimeisessä jaksossa jäätiin, siinä ihminen maapallon tuhon uhkakuvien myötä päätyy avaruuteen. Olipa kerran avaruus on sarjan muidenkin osien tapaan jännittävä ja opettavainen, ollen kuitenkin samalla selvästi edeltäjäänsä mielikuvituksellisempi ja seikkailullisempi. Barillén sarjat ovat 1970-luvulta tähän päivään keränneet valtaisan määrän katsojia. Niiden kautta monen 70-, 80- ja 90-luvuilla lapsuuttaan eläneen mieleen on, usein jopa täysin tiedostamatta, iskostunut niin pakokaasun haitallisuus, Ranskan vallankumouksen vaiheet, valkosolujen tehtävä kuin hehkulampun keksiminenkin.

 

1. JOKERI POKERI BOX TALVISHOW! 2007 VL-Musiikki Oy. Kesto 49 min. DVD-levy kotelossa, avaamaton muovissa.

Lasten suosikkitaikuri Jokeri Pokeri Box eli Simo Aalto on vaimonsa Kirstin kanssa viihdyttänyt lapsia ja aikuisia taikuudellaan televisiossa ja tuhansilla keikoilla vuosien saatossa. Tällä DVD:llä näet hauskan ja hämmästyttävän Talvishown, joka on taltioitu aidon liveyleisön edessä Helsingin Vuotalossa. Showssa esiintyy Simon ja Kirstin lisäksi myös lasten rakastamia suloisia eläimiä, mm. monia lintuja ja kani! Videolta näet myös, miten yleisöstä valitut vapaaehtoiset avustajat selviytyvät Simon ihmeellisten temppujen parissa. Ja eipä hätää, sillä jo legendaksi muodostunut JokeriPokeriBox auttaa aina!

Mielenkiintoisena bonusmateriaalina DVD:llä on dokumentti Simon ja Kirstin elämästä taikuuden maailmassa. Dokumenttia on kuvattu vuosina 1998–2001.

Simo Aalto syntyi kuvataiteilija Eeli Aallon ja opettaja Airi Aallon perheen kuopuksena 1960. Yhdeksänvuotiaana lahjaksi saadusta taikurivälinelaatikosta alkanut kiinnostus taikatemppuihin jatkui Simon varttuessa. Ensimmäisen kerran hän esiintyi taikurina 16-vuotiaana koulunsa joulujuhlassa. Simo Aalto valmistui Oulun lastentarha-opettajaopistosta lastentarhanopettajaksi 1982. Hän työskenteli lastentarhaopettajana ja teki samalla taikurikeikkoja kunnes 1990 rupesi pääsääntöiseksi taikuriksi. Taikuripariskunnan ura alkoi, kun Simo avioitui terveydenhoitajaksi valmistuneen Kirstin kanssa 1993. – En ole edes itse erityisesti tähdännyt lastentaikuriksi tai miettinyt brändiä millään tavalla. Jokeri Pokeri Box -taikasanakin syntyi siten, että joku lapsi huusi niin jollakin keikalla, Simo muistelee. Simo Aalto valittiin Lissabonissa taikureiden maailmanmestariksi 2000, minkä lisäksi hän on saanut hopeaa Dresdenissä 1997 ja pronssia Lausannessa 1991. Voittoja on tullut myös lukuisissa muissa kilpailuissa mm. Pohjoismaiden-mestaruustasolla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 94 vrk 10 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 94 vrk 10 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.