Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mark Williams - John Teasdale - Zindel Segal - Jon Kabat-Zinn: Mielekkäästi irti masennuksesta

Tietoisen läsnäolon menetelmä

Mielekkäästi irti masennuksesta on uraauurtava teos, joka yhdistää länsimaisen kognitiivisenpsykologian saavutukset itämaiseen meditaatiotekniikkaan masennuksen hoidossa. Sen kirjoittajat ovat psykologian ja psykiatrian asiantuntijoita ja Jon Kabat-Zinn on jo useissa suomeksikin julkaistuissa teoksissaan tehnyt pioneerityötä tuodakseen tietoisen,hyväksyvän läsnäolon (mindfulness) periaatteet länsimaisten lukijoiden ulottuville.

Tutkimukset ovat osoittaneet kognitiivisen psykoterapian olevan yksi tehokkaimmista terapiamuodoista masennuksen hoidossa ja kognitiivisesta lähestymistavasta on kirjoitettu paljon. Kuitenkin tämä teos on ensimmäinen, jossa yhdistetään tietoisen läsnäolon opit kognitiivisen psykoterapian löytöihin. Teos on käytännönläheinen itsehoito-opas masennuksesta kärsiville, ja sitä täydentää meditaatio-CD.Masennus aiheuttaa yksilölle kärsimystä ja on lisäksi merkittävä kansanterveydellinen ja taloudellinen ongelma.

Kognitiivisesta terapiasta ja kognitiiviseen lähestymistapaan perustuvista masennuksen itsehoitoryhmistä on saatu hyviä kokemuksia, mutta terapiaa ja itsehoitoryhmiä ei ole tarpeeksi, eivätkä kaikki masentuneet halua tai jaksa hakeutua hoitoon. Helposti omaksuttavien itsehoitokeinojen tarve onkin ilmeinen.

Pehmeäkantinen teos vuodelta 2015, yhdeksäs painos. Käytön ja käsittelyn jälkeä - lähinnä kansissa. Cd-levy puuttuu.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.8.2018 1:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.