Kuvaus

[0915]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen OK  ISKUSSA oleva nidottu painos JOPE RUONANSUU / HUUMORI diggareille.

Jope Ruonansuu: Sikapieni Hiace

Sikapieni Hiace on Jope Ruonansuusta kertova toinen kirja. Kirjan on kirjottanut Ruonansuun muistelusten pohjalta hänen managerinsa Tapio Pieskä..

HULVATTOMIA JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA

Taas ollaan vuosi eletty ja vanhettu ja on aika päästää ilmoille uusia tarinoita. Edellinen teoksemme Jopen pahimmat sai vallan mainion vastaanoton maailmalla, joten rakas kustannusyhtiömme Gummerus piiskaa meitä taas töihin. Ja met pojathan olemma pelekästään mielissämme, sillä edellinen kirjamme oli vasta jäävuoren huippu. Nyt alkaa varsinainen ryminä. Tulikin heti mieleen vanha vitsi:

Manne meni synnärille kattomaan eka kertaa esikoistaan ja tyttölapsen nähtyään sanoi: Kato kato, pojalla on munat halki!"

Täältä tullaan! Terveisin Jope, Tapsa ja Seppo

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä 2003

VOITTOHUUTO JA PK.  1.75e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 48 vrk 2 h 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 48 vrk 2 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.