Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[12/16]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu opus BODOM JÄRVEN mysteerin diggareille.

MAKSAA TILATESSA 22,90e + PK -> KATSO http://www.adlibris.com/fi/kirja/bodomin-arvoitus-9789510278932
 

Jorma Palo: Bodomin arvoitus

Helluntaina 1960 Helsingin Kirurgiseen sairaalaan tuli tai sinne tuotiin mies, joka teeskenteli tajutonta mutta vaikutti muuten terveeltä. Hän pesi yöllä käsiään bensiinillä. Vain vuorokautta aikaisemmin Bodominjärven rannalla Espoossa oli surmattu raa'asti kolme telttailevaa nuorta ja pahoinpidelty neljättä..Miestä hoitaneet lääkärit ja heidän amanuenssinsa, kirjan tekijä, yhdistivät miehen surmiin ja ilmoittivat hänet poliisille. Näin käynnistyi tapahtumasarja, joka on askarruttanut lääkäreitä ja sairaalan muuta henkilökuntaa yli 40 vuotta. Veriteon tekijää ei ole saatu kiinni.Keskusrikospoliisi jätti lääkärit kuulustelematta eikä lääkäreiden pyynnöstä huolimatta tutkinut sitä, oliko miehen tahraisissa vaatteissa punaviiniä, maalia vai verta. Vaikka hän oli saanut kuritushuonetuomion pahoinpitelystä, poliisi ei pidättänyt eikä toimittanut häntä vankilaan ennen kuin parin vuoden päästä ja silloinkin vasta, kun sanomalehti Uusi Suomi kirjoitti asiasta. Huomiotta jäivät myös lääkäreille sattuneet oudot ja jopa pelottavat tapahtumat.

Jorma Palo omistaa kirjansa edesmenneiden, arvoituksen selvittelyssä mukana olleiden kollegojensa muistolle. Samalla hän varoittaa uskomasta yhteiskunnan auktoriteetteihin, poliisiinkaan.

2. painos

Dark Oy - Vantaa 2003

VOITTOHUUTO ja PK. 1,80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavast en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.1.2018 0:22

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.