Kuvaus

tv-sarja ja elokuva samalla dvd:llä

uudenveroinen kokonaisuus

Miltä tuntuu jäädä ilman ystävää? Tai mitä, jos paras ystävä pettää? Miltä tuntuu, kun ei saa kutsua synttäreille tai kun melkein koko luokka lähettelee kiusaamistekstareita? Tai miltä tuntuu se, kun mollaa ja lyttää muita? Mitä tapahtuu, kun koko luokka, myös ne kiltit ja reilut, kiusaavat joukolla englanninope Teroa (Sampo Marjomaa)? Miten kaikki keskenään erilaiset, hiljaiset ja suupaltit, suositut ja ujot, päättävät yhdessä laittaa rajan kiusaamiselle?

Jotain rajaa! perustuu aikuisten lapsuuskokemuksiin kiusaamisesta sekä tämän päivän koululaisten kohtaamiin tositilanteisiin. Pääosassa nähdään kymmenen 10 ? 11?vuotiasta. Jokainen lapsista on vuorotellen pääroolissa, jolloin kukaan ei leimaudu vain ?kiusatuksi? tai ?kiusaajaksi?. Samastumiskohteita on jokaiselle, kymmenen lapsen ryhmä on myös monikulttuurinen ja kukin on vahva oma persoonansa. 
Jokaisessa sarjan jaksossa käsitellään yksi kiusaamistilanne tai sosiaalisen vallankäytön teema, esimerkiksi ystävän menettäminen, toisen puolustaminen, pukeutumisen vuoksi syrjiminen, tykkääminen tai ihastumisesta kiusaaminen. Tärkeissä aikuisrooleissa nähdään TV:stä tuttuja aikuiskasvoja. Jotain rajaa käsittelee vaikeitakin teemoja. Tekijöiden toiveena on, että TV:n eteen päätyvät katsojiksi kaikki 8-12 ?vuotiaat, eivät vain ne, jotka ovat joskus kokeneet yksinäisyyttä tai kiusaamista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 99 vrk 17 h 53 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 99 vrk 17 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.