Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[03/16]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI


Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos OSMO Rahaulan diggareille.

MAKSAA TILATESSA 34,90e + PK. KATSO ->  http://www.adlibris.com/fi/kirja/osmo-rauhala---tapaus-9789510377314
 

Jouni Tervo: OSMO RAUHALA TAPAUS

Osmo Rauhala on paitsi yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia nykytaiteilijoita myös intohimoinen luomuviljelijä. Kahdella mantereella asuvan kosmopoliitin jalat ovat tukevasti hämäläisessä pellossa.Osmo Rauhalan ajattelu niin kuvataiteilijana kuin maanviljelijänäkin nousee tarpeesta ymmärtää luonnon ja elämän monimuotoisuutta. Auktoriteetteja kumartamaton oman tiensä kulkija on ottanut lujasti kantaa myös yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hän on puhunut eturintamassa luomuviljelyn puolesta ja ravistellut lausunnoillaan suomalaisen taidekentän kuvioita.Jouni Tervon kirjoittamaa epäsovinnaista henkilökuvaa määrittää yhteiskunnallinen näkökulma 60-lukulaisuudesta nykypäivään. Tekstiä siivittää retrospektiivinen katsaus Osmo Rauhalan tuotantoon.

Painaa pitkän matkaa yli 700g


VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  On viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.3.2018 6:06

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.