Tuote on myyty käyttäjälle Retro1956 hintaan 485 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (11kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! HARVINAINEN ja HARVINAISEN UPEAKUNTOINEN WANHA JP27/JB27 JÄÄKÄRIEN PARAATIMERKKI, JÄÄKÄRIPATALJOONA 27!!! Tämä Merkki on upeakuntoinen ja hyvin säilytetty. Kangasosat ovat säilyttäneet värinsä, eivätkä ole haalistuneet tai virttyneet auringossa. Kuvissani voi valaistuksesta johtuen väri hiukan vaihdella, kuvassa 2 joka kuvattu merkin takaosasta on luonnollisen värinen. Näiden merkkien keskiosan kuviointi valmistettiin hapottamalla kuviot, eli numero 27 ja reunoja kiertävä rengas josta yhdistyvät viivat numeroihin ovat kirkasta metallin peilipintaa ja väliosat hapolla mattapintaiseksi tehdyt. Keskiosa on valmistettu ilmeisesti kuparista ja huonommin säilytetyissä merkeissä voi keskiosa olla pahastikin hapettunut. Kuntoeron näkee jo taustalla olevan lähdekirjan(Suomen Kunniamerkit, Jani Tiainen) kuvassa, jossa näkyy merkki, jonka kankaat pahemmin virttyneet ja keskiosa hapettunut. TÄSSÄ NYT HUUDETTAVANA KOKOELMAAN UPEAKUNTOINEN HARVINAINEN TÄYDENNYS, JP27 JÄÄKÄRIEN PARAATIMERKKI!!! Merkki on hyvän kuntonsa vuoksi mielenkiintoinen myös vaikka jo omistaisi tällaisen, tällä voi korvata huonompikuntoisemman!!! Merkin kokonaiskorkeus neuloineen noin 5,8cm ja kokonaisleveys 4,5cm, näissä mitoissa millien liikkuvuutta kangasreunuksen johdosta. Metallisen keskiosan leveys viivoittimella mitattuna noin 2,1-2,2cm. Merkki on upea, kaikki alkuperäistä: neula, kangasreunus ja keskiosa, huomaa myös suurennetuista taustakuvista näkyvä hieno samanvärisellä langalla tehty ommel(kuva 4). Vastaava merkki kuvattu arvostetussa ja mielenkiintoisessa kirjassa: Suomen Kunniamerkit (Apali, Jani Tiainen) sivulla 174. Tässä Linkki JP27  https://fi.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4%C3%A4k%C3%A4ripataljoona_27

MAHTAVA WANHA SUOMIKOHDE, HARVINAISEN UPEAKUNTOINEN WANHA JP27/JB27 JÄÄKÄRIEN PARAATIMERKKI, JÄÄKÄRIPATALJOONA 27!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

Kohteeseen liittyvät hakusanat: JP27, JB27, Jääkäripataljoona, 1915, 1916, 1917, 1918, 1938, 1939, 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, Saksa, Suomi, Libau, Liepaja, Vaasa, Mannerheim, WW1, WW2, Vapaussota, Talvisota, Jatkosota, Vallankumous, punaiset, valkoiset, Suojeluskunta, kapina, sisällissota, veljessota, kansalaissota, Vapaussota.  

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,40eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 8,60eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
485 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.2.2018 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.