Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Judith Cornell : Amma - Syleilevän äidin elämäntarina


Kuka on tämä nainen, jonka nimi Ammachi eli Amma tarkoittaa äitiä, ja joka käyttää suurimman osan ajastaan syleillen tuntemattomia ihmisiä varauksettoman rakkauden halauksilla?

Tämä elämäkerta kertoo Amman koko tarinan, alkaen vaatimattomista lähtökohdista köyhässä, syrjäisessä kylässä Etelä-Intiassa, missä hän joutui kärsimään syrjintää jopa oman perheensä sisällä tumman ihonvärinsä ja poikkeuksellisten henkisten kykyjensä vuoksi. Näistä kokemuksista kasvoi Amman oma pyhä kutsumus lohduttaa ja auttaa muita.

Hoitokeinona hänellä oli vain ihmisten syleilyn yksinkertainen armolahja. Sitä mukaa, kun hänen halaamiensa ihmisten määrä kasvoi, sana hänen parantavista voimistaan levisi ja keräsi hänen ympärilleen seuraajia. Nykyään Amma tunnetaan ympäri maailman syleilevänä pyhimyksenä ja häntä kunnioitetaan hyväntekijänä, uskonnollisena johtajana ja parantavien ihmeiden tekijänä. Hän on liikkeellepaneva voima kansainvälisessä organisaatiossa, joka edistää hänen opetuksiaan ja pyrkii tarjoamaan ruumiillista, henkistä ja sielullista parantumista miljoonille kaikkialla maailmassa.


Painovuosi: 2003
Painos: 1.
Sivumäärä: 235
Sidosasu: Nidottu
Kustantaja: Basam Books

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 261
 

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.


YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.3.2018 16:14

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.