Kuvaus

Laadukkaita viihderomaaneja, joissa nainen päähenkilönä

 • Kirjat myydään yksitellen tai yhdessä, HINTA 0,50 euro per kirja + toimituskulut TAI kaikki 4 kirjaa 1,50 + toim. 6 = 7,50
 • Jokaisen yksittäisen kirjan toimituskulut kirjan esittelyn yhteydessä alempana. 1-5 kirjan toimituskulut 6 euro (Samaan pakettiin mahtuu halutessa muitakin saman myyjän kirjoja ilman muita toimitusuluja. Katso esim. https://www.huuto.net/haku/words/naiset/sellernro/1167554/category/262)
 • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

TÄSSÄ MYYTÄVÄT KIRJAT:

1. Judith Krantz: Yllätystytär

 •   Suuri Suomalainen kirjakerho, 1992
 • Alkuperäisteos: Scruples Two
 • Kovakantinen, 480 sivua
 • Kansipaperien reunoissa kääntöpuolelta paperiliuskalla tehtyjä pieniä korjauksia. Kirjan ensimmäinen tyhjä sivu puuttuu. Sisältä siisti kirja.
 • TOIMITUSKULUT: 4 euroa

 Kaunis, rikas tavoiteltu nainen Billy Ikehorn on maailmakuulun muotitalon omistaja. Hänen ystäviään ovat elokuvan ja huippuseurapiirien tähdet. Hänen kaupunkejaan ovat Los Angeles, New York, Hong Kong, Pariisi. Sitten satumaista onnea seuraa traaginen onnettomuus ja Billyn on aloitettava elämänsä alusta.

 Billyn tielle osuu mies joka näkee hänessä ihmisen, syvästi tuntevan naisen. Ja hänen elämäänsä tulee "yllätystytär", nuoruutensa kukoistusta elävä Gigi. Uusi tulevaisuus aukeaa.

 Yhdessä nämä kaksi älykästä ja viehättävää naista löytävät huimapäisen rohkeuden. He näyttävät mihin kaikkeen nainen, niin liike-elämässä kuin omassa elämässään pystyy, jos vain haluaa. Mutta ilman rakkautta kaikki on kuitenkin tyhjää...

-----------------------------------------------------

2. Judith Krantz. Manhattanin valtiatar

 • Suuri Suomalainen Kirjakerho, 1987
 • Sidottu, 408 sivua
 • Ilman kansipaperia. Etukannen reunoassa pieni painauma. Selkä hieman vino, muuten hyväkuntoinen ja siisti kirja.
 • TOIMITUSKULUT: 4 euroa

Maxi Amberville on vasta 29-vuotias, mutta hänellä on takanaan jo kolme avioliittoa, iloisen villejä vuosia jetsetin leikkipaikoissa ympäri maailmaa.
 Maxin isä kuolee yllättäen hämärissä olosuhteissa, ja tyttären on astuttava pelottomasti suvun jättimäisen lehtikonsernin johtoon. Omasta suvusta nousee myös uhka - kylmä juonittelija, joka haluaa tuhota koko kustantamon. Pystyykö Maxi pitämään pintansa kieroilijaa vastaan – aseinaan vain nuoruus, päättäväisyys ja intohimoinen usko rehellisyyden ja rakkauden voimaan?
 Rakkaus on aina ollut Ambervillen suvun voima - ja samalla kirous. Sen vuoksi on uhrattu paljon, se on herättänyt kateutta ja katkeruutta näiden ihmisten ympärillä, jotka tietävät kaiken myös rikkaudesta, seksistä, elämän nautinnoista ja loistosta.

 Judith Krantz tuntee rikkaiden ja kuuluisien elämänpiirin, tavat ja oikut. Ja hänen tapansa kertoa niistä on vetävä, viihdyttävä, vastustamaton.

---------------------------------------------------------------------

3. Barbara Taylor Bradford: Unlemien valtiatar

 • WSOY, 1986
 • Sidottu, 617 sivua
 • Hyväkuntoinen ja siisti kirja. Kansipaperissa kuitenkin kaksi pientä pistoreikää (näkyvät juuri ja juuri kuvassa naisen suun yläpuolella oikealla), jota jatkuva painaumina alla olevaan kanteen. Eivät kuitenkaan mene kannen läpi.
 • TOIMITUSKULUT: 6,00 euroa

Muistattehan Emma Harten, kauniin ja sisukkaan yorkshirelaistytön, josta tuli rahan ruhtinatar? Rahan ruhtinattaresta tuli huikea kansainvälinen menestysteos---. Tämä kirja on tarinan itsenäinen jatkoosa, jossa pääosia näyttelevät Emman perijät.

 Kunnianhimo, uhraukset, äly ja rohkeus tekivät Emma Hartesta yhden maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista naisista. Lapsen lapselleen Paula McGill Fairleylle hän uskoo paitsi mahtavan omaisuutensa myös unelman, jonka puolesta hän itse taisteli niin pitkään ja voitokkaasti, unelman joka on kuin Emma itse, yhtä voimakas, yhtä vitaalinen. Ja kukkea Paula, joka on kuin samassa muotissa valettu, nousee nyt tämän unelman vertauskuvaksi meille tämän päivän naisille yhtä komeasti kuin Emma edeltäneelle sukupolvelle.
 Näin jatkuu Emma Harten häikäisevä saaga. Se on kertomus rikkaiden ja etuoikeutettujen ylellisestä maailmasta, elämästä upeissa kehyksissä, joiden kullankarvassa itää myös turmeluksen siemen. Kasvaako siitä myrkkykasvi Paulan suuren rakkauden ihanaan puutarhaan?

-----------------------------------------------------

4. Judith Krantz: Kimallus

 • Suuri Suomalainen Kirjakerho, 1991
 • alkuteos: Dazzle
 • Sidottu, 477 sivua
 • Hieman vinoselkäinen kovakantinen ilman kansipaperia. Kannen yläreunassa muutama kolhu. Kirjan sisällä paikoittain tahroja.
 • TOIMITUSKULUT: 4 euroa

Tämä romaani kertoo nuoresta, kauniista, lumoavasta Jazz Kilkullenista ja hänen kahdesta sisarestaan.
 Näille naisille kaikki tuntuu olevan mahdollista. He ovat älykkäitä, rikkaita, menestyviä ja vahvoja. He voivat toteuttaa kiihottavimmat päiväunensa ja he osaavat ratkaista myös ongelmansa.
 Heitä yhdistää yhteinen isä ja suvun ikivanha, lähes mittaamattoman arvokas ranchi Hacienda Valencia lähellä Los Angelesia. Isän kuoltua heillä on myös yhteinen ongelma: heidän suunnitelmansa valtavan maa-alueen suhteen ovat täysin erilaiset.
 On koittanut aika jolloin nämä rohkeat, itsevarmat naiset joutuvat ottamaan mittaa toisistaan ja itsestään. Tunteet joita he eivät tienneet olevan olemassakaan, nousevat esiin yllättävinä ja hämmentävinä. Mitä rakkaus itse asiassa on?
 Tässä romaanissa elämä sykkii kuumana. Yksitoikkoinen arki on kaukana. Jokainen päivä on suuri kimaltava seikkailu...

-----------------------------------------------------------------------

5. Fay Weldon: Ystävättäret

 • Otava, 1987
 • alkuteos: Female Friends
 • kovakantinen kirja, kansipaperit, 285 sivua
 • Hyväkuntoinen ja siisti kirja. Pari taittunutta kulmaa. Kansipaperin reunoissa vain ihan pientä kulumaa.
 • TOIMITUSKULUT: 4 euroa

 Kirpeän raikas ilottelu kolmesta naisesta ja heidän elämänsä kiehtovista kiemuroista.

Fay Weldon tarttuu reippain ottein kolmen ystävättären, Marjorien, Chloen ja Cracen elämän salaisuuksiin.

Nämä naisen varttuivat sotavuosina Essexin maaseudulla. Yhdessä he kestivät avioliiton myrskyisät vuodet, lasten hälinän – ja jakoivat sulassa sovussa niin aviomiesten kuin rakastajienkin kuumat tunteet.

Tutulla tyylillään Weldon irvailee naisten perinteisille roolikuvioille, pöllyttää riemukkaasti avioliiton, seksin ja rakkauden myyttejä.

’Ystävättäret’ on rohkea, pirullisen valloittava romaani – se leiskuu iloa, älyä ja ilkeyttä; mausteena aito myötätunto ja lämpö.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

hakusanat: ironia naisen roolit naiskirjallisuus naisen asema avioliitto parisuhde sukupuoliroolit ystävyys maaseutu Enganti perhe lapset yhteiskunta huumori rakkaus seksualisuus seksi viihdekirjallisuus viihderomaanit vahvat naiset perinnönjako perintö sisarukset perintöriidat ristiriidat perheriidat perheet karjatila USA Los Angeles rikkaat rakkaus rakkausromaanit romantiikka rikkaat  rikkaiden elämä USA Yhdysvallat perintö rikas perijätär petos huijarit viihdekirjallisuus viihde jännitys rakkaus romantiikka 1970-luku 1960-luku voimakkaat naiset naisjohtajat naiset vallassa vahvat naiset yritykset uranaiset perhe trillerit jännitys rakkaus liike-elämä juonittelu valta seurapiirit romantiikka jännitys ja romantiikka rakkausromaanit naisromaanit girl power rakkaus muotimaailma  naisen asema liikenaiset uranaiset naiset liike-elämässä muoti muodin maailma muotimaailma äitipuoli äitipuolet viihdekirjallisuus rakkaus onni rakkaus tytärpuoli

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 15 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 83 vrk 15 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.