Tuote on myyty käyttäjälle TobyMac hintaan 10 €

Kuvaus

Suomessa on 1,5 miljoonaa kalastuksen harrastajaa. Jalokalat, kuten taimen, meritaimen, harjus, järvilohi ja nieriä, ovat jokaisen kalastajan haaveissa. Jokainen kalastaja haluaisi edes kerran elämässään saada saalikseen jalokalan. Mutta miten, missä ja millä vieheillä?

Kirja antaa mainioita kalastusvinkkejä; esitelee ottiperhot, vaaput, lusikat ja muut pyydöt, joilla rasvaeväisiä kaloja narrataan, sekä paljastaa parhaimmat kalapaikat ja kertoo suotuisimmat pyyntiajat. Teoksen asiantuntijat ovat kirjan kirjoittajan pitkäaikaisia kalaveljiä, ja he paljastavat parhaat pyyntivinkkinsä ja vieheensä sekä salaiset kalapaikkansa.

Tiukan asian vastapainona kirjassa on muisteluksia ja kalastusnovelleja, jotka kertovat kalastajan sielunelämästä, sillä eihän kalastus ole pelkkää kalojen pyytämistä. Teokseen on koottu kirjoittajan ja hänen kalakaveriensa kokemuksia yli kolmenkymmenen vuoden ajalta Euroopan parhailta jalokalojen kalastuspaikoilta. Tämä kirja otetaan kirjahyllystä selailtavaksi monen monta kertaa pitkän talven aikana.

1. p. 2007, Gummerus. 235 s. Kovakantinen kirja kansineen olisi mielesätni muuten uudenveroinen mutta etuaukeaman tyhjältä sivulta on leikattu pieni pala omisteen takia.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.9.2017 12:41

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.