Kuvaus

Alanimeke: Opas onkieikeistä osaajaksi!

”Urheilukalastus on verraton harrastus.” – Juha Jormanainen

Urheilukalastus on verraton harrastus, joka kokoaa sitä harrastavat perheenjäsenet yhteen. Samalla vanhemmat voivat välittää ikiaikaista perinnettä ja luonnontuntemusta jälkikasvulleen. Tämä kirja on tarkoitettu erityisesti niille vanhemmille, jotka itse ovat innokkaita kalastajia.

Tässä kirjassa käydään läpi lapsen kehitystä aina yksivuotiaasta murrosikään saakka ja neuvotaan kuinka lapsen voi saada innostumaan kalastuksesta. Kirja opastaa, miten vanhemmat ja lapset sekä nuoret voivat parhaiten viettää yhteistä aikaansa urheilukalastuksen parissa.

Kirjasta löytyy myös tietoa oikeiden välineiden sekä vieheiden valinnassa. Myös vanhempien yleiset virheet, joiden takia innostus loppuu lyhyeen, käydään läpi.

”Jos hyvin käy, voit antaa tämän kirjan pojallesi tai tyttärellesi monien yhteisten onkivuosien jälkeen hänen tullessaan täysi-ikäiseksi ja aloittaessaan oman elämänsä. Toivottavasti hän välittää harrastuksensa ilot ja kaikki karttuneet tietonsa ja taitonsa aikanaan omille lapsilleen”, kirjoittaja toivoo.

1. p. 2003, Ajatus, 142 s, Kovakantinen kirja kansineen on mielestäni vieläkin uudenveroinen.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 78 vrk 19 h 49 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 78 vrk 19 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.