Kuvaus

[AC1215]

Kuvanmukakainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva, kerran luettu, kovakantinen painos  Runoilija / Kansanedustaja / UUTISVUOTO vakikasvon Tommy Tabermann diggareille.

Juha Numminen: Lähikuvassa TOMMY TABERMANN

Runoilija, kansanedustaja Tommy Tabermannin (1947-2010) postuumisti julkaistu elämänkertateos

Kokenut toimittaja sukeltaa syvälle kansan rakastaman runon ruhtinaan sisimpään, elämään ja kohtaloon.

Lihallisen rakkauden apostoli, suosittu esiintyjä, terävä toimittaja ja Uutisvuodon sarkastinen huuliveikko, lannistumaton taistelija traagisen sairauden syövereissä - tätä kaikkea on kansan lemmikki Tommy Tabermann.

Tabermann on kirjoittanut rakkaudesta 40 vuodessa noin 80 kirjaa, ja niitä on myyty enemmän kuin kenenkään toisen suomalaisen runoteoksia. Juha Numminen kertoo kymmeniin haastatteluihin pohjaten tarinan kiharatukkaisesta kerubista, joka on sanoittanut suomalaisten mykät tunteet ja lumonnut lukijat, mutta jäänyt vaille virallisen kulttuuri-Suomen tunnustusta.

2. painos

Otavan Kirjapain Oy - Keuruu 2010

VOITTOHUUTO ja PK. 1.75e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 20 vrk 22 h 23 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 20 vrk 22 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.