Kuvaus

Missä on isän "oma huone"? Harva mies voi enää rassata pihalla tai autotallissa autoa, kun kiesin ohjekirjakin kertoo jo konepeltiä avattaessa, että "ota yhteys merkkihuoltoon". Linnunpönttöjäkin voi tehdä vain rajallisen määrän. Onko ainut vaihtoehto siis sohva ja kaukosäädin?

Ei ole. Vallataan me miehet keittiö takaisin. Enemmistö maailman huippukokeista on miehiä, eikä syyttä: kokkaaminen on yhtä teknistä ja kiinnostavaa kuin polttomoottorin toiminta. Molemmissa keskeistä on ymmärtää, mitä tapahtuu ja mitä siitä seuraa. Risoton tekeminen ja leivän leipominen ovat prosesseja, joissa lopputuloksen takaa vain oikein toimiminen. Huilatessa voi perehtyä ruokalajien kulttuurihistoriaan, joka vetää hyvinkin vertoja sotahistorialle.

Isän keittokirja johdattaa miehen kuin miehen ruoanlaiton perusteisiin ja alan nippelitietoon. Kaikki ruoat eivät ole niitä terveellisimpiä, mutta ne ovat taatusti hyviä ja omin käsin tehtyjä. Kevyttuotteiden ja kalorilaskelmien sijaan tässä kirjassa uskotaan hyviin raaka-aineisiin ja kohtuuteen.

Psst, naiset! Tämän kirjan avulla voitte muuttaa naimanne sohvaperunan toimeliaaksi keittiön sieluksi ja saada itsellenne lisää vapaa-aikaa. Mutta älkää kertoko salajuonta hänelle!

1. P. 2009, Atena, 243 s. Kovakantinen kirja kansipapereineen on uudenveroinen.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Sulkeutuu 65 vrk 4 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 65 vrk 4 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.