Kuvaus

Helmikuussa 2017 Lauri Salovaara ilmoitti hankkivansa miljoona euroa ennen kuin täyttäisi 40 vuotta. Omaa pääomaa ei lyöty likoon, vain omaa päätä ja työtä. Aikaa oli 500 päivää, tukena viisi liike-elämän
huippunimeä.

Miljonääriprojekti käynnisti mediamylläkän, jonka ansiosta Salovaara sai satoja yhteydenottoja suomalaisilta yrityksiltä. Julkisuuden hallintaan erikoistuneen yrittäjän taidoille oli kysyntää, tarjolla osakkuuksia mitä moninaisemmilla aloilla. Alkoi 500 päivän mittainen rodeo, joka vei mediayrittäjää iloisesti kilisevän miljoonalaskurin ääreltä lähes burnoutin partaalle.

Teos on viihdyttävä matkakertomus Salovaaran projektista. Se opastaa käytännöllisesti menestyksen tielle ja tarjoilee matkan varrella yritysosaamista teollisuusneuvos Jorma Terentjeffin tasoisilta liike-elämän supervaikuttajilta. Samalla se kysyy, saako Suomessa vaurastua.

Lauri Salovaara (s. 1978) on televisio- ja radiotoimittaja, joka työskentelee juontajana, puhujana ja liike-elämän sparraajana oman yrityksensä Illan Isäntä Oy:n kautta.

ISBN: 9789526903200

Asiasanat: sijoitustoiminta sijoitukset tuotto riskienhallinta arvopaperisalkut osakkeet sijoitusrahastot rahamarkkinat arvopaperimarkkinat sijoittajat vauraus vaurastuminen osake rikas rikastuminen osinko pörssiyhtiöt tuotto riskit riskianalyysi 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 15 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11,90 € Sulkeutuu 42 vrk 15 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.