Kuvaus

[0616]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

KUVANMUKAINEN  HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos IJuhani Mäkelän / satunnaisen matkailijan diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN KASSITOLKULLA VASTAAVAA KAMAA.

MAKSAA TILATESSA 19,80e + PK -> KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/reiskan-kanssa-ranskassa-ja-sielunvaelluksella-9789510289600
 

Juhani Mäkelä: Reiskan kanssa Ranskassa ja sielunvaelluksella

Viisastelijan arkea ja unielämää

Jäljittelemättömän humoristin koira Reiska osoittautuu oikeaksi sielunvaeltajaksi: nyt tehdään matkoja entisiin elämiin, uidaan vedenpaisumuksessa, tehdään taidetta kivikauden luolassa ja juostaan ensimmäinen maraton.

Juhani Mäkelä, joka on tullut tunnetuksi television ja kirjojen Satunnaisena Matkailijana, on monipuolinen kulkija. Hän on liikkunut junilla, autoilla, lentokoneilla ja laivoilla eri puolilla maailmaa. Se ei kuitenkaan kirjailijalle riitä; nyt hän vaeltaa halki aikojen. Myös hänen koiransa Reiska osoittautuu sielunvaeltajaksi – itse asiassa se kaiken aloittaakin.
Kertoja ja Reiska – ikämies ja ikäkoira – asustelevat kaksistaan Antibesissa Rivieralla, jossa he tarkkailevat ranskalaista elämänmenoa, katselevat nähtävyyksiä, syövät maittavia lounaita ja juovat hyvää viiniä. Lisäksi Juhani Mäkelä kirjoittelee aforismeja, joita hän kutsuu viisasteluiksi.
Muuten niin rauhallisen elämän katkaisevat matkat entisiin elämiin, sielunvaellukset. Näillä matkoilla uidaan vedenpaisumuksessa, tehdään taidetta esihistoriallisessa luolassa, juostaan ensimmäinen maraton, myydään aneita... ja löydetään yllättävä piirre keisari Napoleonin elämästä.
Reiskan kanssa Ranskassa ja sielunvaelluksella on Juhani Mäkelän 25. kirja. Ja kuten aina, matkaseurana on myös huumori.

1. painos

WS Bookwell Oy - Juva 2004

VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 82 vrk 2 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 82 vrk 2 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.