Kuvaus

[AC1017]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva kovakantinen painos Don Tamin / jääkiekko legendan diggareille.
Herran itsensä omakätisellä signeerauksella.  (Katso 2. kuva)

MAKSAA KAUPASSA ILMAN NIMMARIA 40.95e -> KATSO http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/kaikki-peliss%C3%A4-p951566067x--77
 

Juhani Tamminen: KAIKKI PELISSÄ -  "Nimmarilla"

Miten etenet urallasi ja autat joukkuettasi menestymään.

Juhani Tamminen jatkaa menestysteoksensa Aurinkokuninkaan linjoilla. 
 Kokemukset on ammennettu yli kolmen vuosikymmenen urheilu-uralta, oppien peilauspintana on jälleen koko elämän pelikenttä.
Tekijä panee todellakin kaikkensa peliin: miten edetään henkilökohtaisella uralla ja samalla autetaan omaa joukkoetta voittamaan.
Nykyajan työelämän muutokset ovat nopeita ja vaativat uudenlaista ajattelutapaa. Kaikki haluavat voittaa, mutta tavoitteeseen ei enää päästä sooloilulla.
Jääkiekko opetti Juhani Tammiselle, että huippupelaajan paras mittari on, kuinka hyvältä hän saa kanssapelaajansa näyttämään. Nyt on aika soveltaa tätä oppia käytännön työelämään.

2. painos

AJATUS kirjat

Gummerus Kirjapaino Oy Jyväskylä 2001

VOITTOHUUTO ja PK.  2,00e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 65 vrk 18 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 65 vrk 18 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.