Kuvaus

Juliet Moxley: Juhla- ja pöytäkoristeet

  • Mäkelä Oy 1998, sarja: Tee omin käsin; 112 sivua, kovakantinen kirja, runsas värikuvitus + piirroskuvat
  • siisti ja ehjä kirja
  • HINTA: 1 euro + toimituskulut 4 euroa = 5 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Yllätä vieraasi koristelemalla juhlapöytä ympäristöineen aiheen ja vuodenajan mukaan. Se kohottaa tunnelmaa heti alusta asti, olitpa järjestämässä päivälliskutsuja tai romanttista kynttiläiltaa, lastenkutsuja tai joulunajan monia tapahtumia.

Koristeita voi valmistaa paperista, kankaasta, nauhoista, oksista, kukista, hedelmistä ja monista muista tarvikkeista.

Ohjeet tässä kirjassa ovat niin selkeitä ja yksityiskohtaisia, että aloittelijakin onnistuu, mutta lopputulos voi silti olla hyvinkin tunnelmaaluova ja helppo muunnella mielensä mukaan.

Työpiirrosten lisäksi kirjassa on upeat värivalokuvat valmistetun koristeen/koristelun käytöstä tarkoitukseensa.
 

hakusanoina muutamia kirjan aiheita:  askartelu käsityöt  hääparin pöytä pöytäkoristeet lastenkutsut hääkoristeet illalliskoristeet pöytäkoristeet konfettilaitteet konfetti joulukoristeet paperikoristeet pääsiäiskoristeet erilaliset taitetut lautasliinat lautasliinojen taittelu suolataikina suolataikinakoristeet halloweenkoristeet nimikortit kukka-asetelmat hedelmäasetelmat erlilaisia ruusukkeita

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 114 vrk 2 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 114 vrk 2 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.