Kuvaus

Juhlava, musta sametti puku, jossa yläosaan on teetetty ompelijalla pitkät pitsi hihat. Puvun alaosana voi hyvin käyttää joko pitkää tai lyhyttä samettihametta. Lyhyt samettinen hame on taattua Marks & Spencer -laatua. Hame on hyvin istuva ja mukavan tuntuinen päällä kuminauhavyötärön ansiosta. Takana pieni halkio. Kyseisen hameen koko on 44.

Pitkä laadukas sametti hame halkiolla on puolestaan Kirsten Krog Design -merkiltä. Se on myös hyvin istuva ja mukavan tuntuinen päällä kuminauhavyötärön ansiosta.

Koko setti NYT VAIN 60 e. Jos haluat ostaa osat yksittäin hinnat ovat seuraavat: Lyhyt sametti hame vain 15 e, pitkä vain 25 e ja samettinen yläosa pitsihihoineen vain 25 e.
Tuotto menee lyhentämättömänä työttömän, vaikeasti liikuntavammaisen nuoren yliopisto-opintojen tukemiseen!

Yhteydenotto / postitoimitus / nouto / maksu: Olen parhaiten tavoitettavissa kotisähköpostini välityksellä! Voit myös jättää viestisi alla olevaan kirjoitusboxiin, Siten sovimme sinulle sopivan lähetystavan tai hakuajan. Maksu suoritetaan käteisellä noudon yhteydessä tai muuten sovittavalla tavalla. Jos liikuskelet täällä päin, voit myös pistäytyä ja tehdä hyvät kaupat - ja löytää asukokonaisuuteen sopivat kengät tai korvakorut. Myytävänä on muitakin laadukkaita merkkivaatteita! Meille on helppo tulla vaikka lähijunalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 € / kpl
Sulkeutuu 3 h 45 min 30 s

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 3 h 45 min 30 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.