Kuvaus

[0422] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI 

Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva nidottu ensipainos Suomirockin ystäville.


Juho K. Juntunen - Antti Marttinen: Kuka mitä häh? - Kysymyksiä suomirockista

Tiesitkö kaiken rockbändeistä? Juho K. Juntunen pistää sinut lujille. Kirjassa on tosi pahoja kysymyksiä suomalaisista bändeistä. Uskallamme väittää, että et ole tiennyt puoliakaan -tähän mennessä! Visailukysymyksiä 80-luvulta alkaen aina Hassisen Koneesta tähän päivään, suomalaisista rokkareista ja bändeistä. Rajuimmatkin rokkidiggarit löytävät tästä kirjasta itselleen haasteita ja uutta tietoa… kukaan ei tiedä kaikkea!

Suomirock 80-luvulta tähän päivään pitää sisällään muhkean kirjon mielenkiintoisia henkilöitä, hämmästyttäviä tarinoita, lukuisan joukon erialojen osaajia, huikeita sattumuksia ja tilanteita.

Musiikkitoimittaja-tatuointiyrittäjä Juho K. Juntunen ja Myrkky-lehden päätoimittaja Antti Marttinen ovat koonneet yhteen laajan tietämyksensä ja asiantuntemuksensa suomirockista. Aineistojensa pohjalta he ovat koostaneet kirjan ”Kuka mitä häh? Kysymyksiä suomirockista”, joka sisältää 581 kiperää kysymystä vastauksineen. Eikö jokaisen aidon diggarin pitäisi välillä mitellä tietojaan – kuka onkaan seurueen varsinainen rocktietäjä?

Kysymyspatteristot tykittävät triviaa artisteista, biisien sanoista, säveltäjistä, albumien kansista, naisista, rokkareista ja mediasta: vanhoista klassikoista esim. Hassisen Koneesta ja Dave Lindholmista alkaen, tämän päivän hittiyhtyeisiin HIMiin ja Sonata Arcticaan asti. Oman pippurisen aivopähkinänsä tarjoavat bändien itsensä laatimat kysymykset; mukana maustajina niin Apulanta kuin Eppu Normaalikin. 

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy Keuruu 2006

VOITTOHUUTO ja PK. 2.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 04/22, 09/21, 05/21, 06/20, 08/19, 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 116 vrk 16 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.