Kuvaus

TEKIJÄ: Koivisto, Jukka
TEOKSEN NIMI: Päiviö Hetemäki : sovinnontekijä (ERINOMAINEN)

Kustantaja: Edita
Painovuosi: 2006
Painos: 1
Teoksen kuntoluokitus: K4+ (erinomainen +)
Kieli: suomi
Sivumäärä: 336
Sidostyyppi: Sidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Teoksen mitat: korkeus: 235mm, leveys: 168mm, paksuus: 24mm, paino: 754g
Asiasanoja: henkilöhistoria ; poliitikot ; kansanedustajat ; ministerit

Takateksti: Kansanedustaja, ministeri, työmarkkina- jalalousvaikuttäja Päiviö Hetemäki hallitsi vaikuttamisen keinot Kekkosen ajan Suomessa: oli parempi olla pragmaatikko kuin poliittinen dogmaatikko. Sodan jälkeisessä Suomessa aina 1970-luvulle asti ei ollut montaa poliittisesti ja etenkään talouspoliittisesti merkittävää tapahtumaa, joissa Hetemäki ei olisi vaikuttanut, eturintamassa tai kulisseissa. Hetemäki kuului sukupolveen, joka taisteli rintamalla, politiikassa ja työmarkkinapolitiikassa. Hänen johtotähtenään oli kuitenkin hakea kansallista yhteisymmärrystä, konsensusta ja puolustaa sitä, minkä koki tärkeimmäksi - Suomen talou dellista itsenäisyyttä ja yhteyksiä länteen Neuvostoliiton pai nostaessa niin taloudellisesti kuin poliittisestikin. Kirjan tekijän, valtiotieteiden tohtori ja Taloudellisen Tiedo tustoimiston toimitusjohtaja Jukka Koiviston käyttämät lähteet osoittavat mm., miten tarkkaan eri maiden lähetystöissä Suo men tilannetta seurattiin ja miten tarkkoja analyyseja niissä usein tehtiin, paitsi asioista myös henkilöistä.

TOIMITUSKULU: 6 euroa (pehmustettuna 1000g kirjepostituksena) TAI 5,9 euroa (ilman pehmustetta/tukea sivulevikekirjeenä - ilmoita aina maksamisen yhteydessä sähköpostilla, jos haluat teoksen ilman pehmustetta). 7,9 euron toimituskululla toimitamme niin monta tuotetta kuin haluat. Ulkomaille tilatessasi kysy erikseen postikulu (for foreign orders please ask for the right postal fee).


Tutustu myös verkkokauppaamme www.finlandiakirja.fi, mistä voit tilata suoraan verkko- ja korttimaksulla, laskulla, mobiilimaksulla, erämaksulla, PayPalilla sekä bittirahalla. Toimitustapoina sekä Schenker, Posti että Matkahuolto (myös kotiinkuljetuksella). We ship all over the world!

Katso myyjän muut saman tuoteryhmän kohteet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,50 €
tai
Sulkeutuu 12 vrk 16 h 30 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,50 € Sulkeutuu 12 vrk 16 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.