Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.


Kuvanmukainen, Hyvässä iskussa oleva nidottu painos MAAILMAN HISTORIAN diggareille.

Julian Barnes: 10½ lukua maailmanhistoriaa

Nooan Arkin salamatkustaja kertoo meille oman versionsa Purjehduksesta. Kertomus on yllättävä ja mullistava, aivan toisenlainen kuin virallinen selonteko, mutta tuon kertomuksen kuultuamme ymmärrämme paljon ihmiskuntamme myöhempää kehitystä. Egeanmerellä risteilevän laivan luennoitsijan työ keskeytyy, kun salaperäinen ryhmä antaa hänelle epämiellyttävän pulman ratkaistavaksi. Ja Ranskassa keskiaikainen kirkolliskokous saa kuulla oudosta tapauksesta…
Näin alkaa Julian Barnesin häpeämätön kuvitteellinen maailmanhistoria. Ensin se tuntuu koostuvan jännittäväistä, toisiinsa liittymättömistä tarinoista, jotka Barnes kertoo perinteisellä tavalla. Mutta vähitellen tarinat ottavat tulta toisistaan, luvut limittyvät, mielikuvat välähtelevät, teemat syvenevät.
 Julian Barnes on luonut kertovien äänien kirjan, joka hahmottuu vähä vähältä näkyviimme. Tämä ei ole mikään tavanomainen historiallinen katsaus, vaan jotain erityisempää – se haastaa lukijan mielikuvituksen ilotteluun. Loistavan kirjailijan työ on kunnianhimoinen, luettava, sukkela ja leikkisän vakava.

2. painos

Suomentanut Kristina Drews

WSOY:n graafiset laitokset Juva 1995

VOITTOHUUTO JA PK.  2.20e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 08/19, 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 115 vrk 12 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 115 vrk 12 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.