Kuvaus

Juha Berg (Joonas Saartamo) on 30-vuotias rapajuoppo Helsingin Kalliosta. Juhalla ei ole pienintäkään aikomusta muuttaa elintapojaan - päinvastoin. Hän todella nauttii sekalaisista seksisuhteista, adrenaliinia nostattavasta väkivallasta ja tietenkin alkoholista, johon rahat revitään vaikka pulloja keräämällä.

Viinanhuuruinen hauskuus saa kuitenkin kovan kilpailijan, kun kiihkeämielinen Juha rakastuu AA-kerhon ryhmänvetäjään. Suhde Tiinan (Krista Kosonen) kanssa etenee nopeasti seurusteluksi ja Juhan on pakko tehdä ratkaisevia valintoja. Tästä alkaa tasapainottelu toimivan parisuhteen ja vanhan elämäntyylin välillä.

Juhan paras ystävä Kristian (Santtu Karvonen) kaataa urakalla kapuloita rakastavaisten rattaisiin, eikä Juhan horjuvaa raittiuspäätöstä helpota myöskään saksalaisen erotiikan asiantuntija Mikael (Johannes Holopainen). Mutta miten pitkälle voidaan mennä, ennen kuin ratkaisuja on vain yksi?

Juoppohullun päiväkirja on kaikki rajat rikkova komedia, joka perustuu Juha Vuorisen huippusuositun Juoppohullun päiväkirja -sarjan ensimmäiseen osaan.

Ohjaus: Lauri Maijala

Näyttelijät: Krista Kosonen, Joonas Saartamo, Esko Salminen, Santtu Karvonen, Lauri Tilkanen, Johannes Holopainen, Niina Koponen, Heidi Herala, Pekka Huotari, Jari Pehkonen, Chelaf Abdeslam, Seppo Maijala, Ylermi Rajamaa, Tuire Tuomisto

Valmistumisvuosi: 2012

Kesto: 1 h 21 min

Kuva: Anamorphic Widescreen

Ãäni: Suomi - Dolby Digital 5.1 & 2.0

Tekstitys: Suomi (heikkokuuloisille), ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Bonukset

  • Making of
  • Traileri
  • Teaseri
  • Juha Vuorisen & Lauri Maijalan kommenttiraita
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 21 h 43 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 5 vrk 21 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.