Kuvaus

Jurassic Park Collection Blu-ray. Uusi, avaamaton, vielä kaupan muoveissa.

Valmistusvuosi:
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: englanti

Jurassic Park [1993]
Ohjaaja Steven Spielbergin Jurassic-mestariteos julkaistaan versiona, joka sisältää haastatteluja ja erikoisotoksia kulissien takaa.
Maailman tuottoisimpiin elokuviin kuuluva Jurassic Park on edelleen erittäin mukaansatempaava ja mahtava kokemus. Jännittävässä seikkailussa ovat mukana Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum ja Richard Attenborough.
Uskomattomien erikoistehosteiden siivittämä toiminnantäyteinen Jurassic Park -draama vie sinut kaukaiselle saarelle, jossa elävien dinosaurusten hämmästyttävä teemapuisto on muuttumassa kuolemanvaaralliseksi paikaksi ja viiden ihmisen on taisteltava henkiinjäämisestään esihistoriallisten saalistajien seassa.
Koe taas henkeäsalpaava seikkailu, jonka haluat nähdä uudelleen ja uudelleen.

Kadonnut maailma – Jurassic Park / The Lost World: Jurassic Park [1997]
Ohjaaja Steven Spielberg vie meidät takaisin Jurassic Parkin maisemiin Kadonnut maailma – Jurassic Park -elokuvassa. Se on jymymenestykseksi muodostunut jatko-osa, jossa on entistä enemmän dinosauruksia, toimintaa ja uskomattomia erikoistehosteita kuin ennätyksiä rikkoneessa edeltäjässään. Tämä Blu-ray-versio sisältää ainutlaatuisia haastatteluja ja harvinaisia otoksia kulissien takaa. Kadonnut maailma – Jurassic Park kuuluu kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin elokuviin ja siinä esiintyy nimekäs näyttelijäkaarti: mm. Jeff Goldblum, Julianne Moore ja Pete Postlethwaite. Jurassic Parkin tuhosta on kulunut neljä vuotta ja nyt kaksi ryhmää käy taistelua aikaa vastaan kamppailussa, jonka ratkaisu määrää kaukaisen saaren esihistoriallisten asukkien kohtalon.

Jurassic Park III [2001]
Rikas seikkailija Paul Kirby (William H. Macy) haluaa vaimoineen (Téa Leoni) Isla Sornan yläpuolelle dinosauruksia tarkkailemaan. Maineikas paleontologi Alan Grant (Sam Neill) suostuu vastahakoisesti oppaaksi vaaralliselle lentoretkelle InGen-yhtiön pahamaineiselle saarelle. Mutta kun retkikunta joutuu tekemään pakkolaskun, tri Grantin isäntäväki paljastaa todellisen karvansa. Ja saaren asukkaat osoittautuvat älykkäämmiksi, nopeammiksi ja pelottavammiksi kuin mitä hän olisi ikinä voinut kuvitella.

Jurassic World [2015]
Yksi kaikkien aikojen suurimmista elokuva-alan franchise- tuotannoista on Jurassic Worldin myötäentistäkin suurempi. Elokuvan on ohjannut Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) ja tuottanut Oscar-voittaja* Steven Spielberg. 22 vuotta sitten John Hammond visioi teemapuiston, jossa kävijät voisivat kokea jännitystä nähdessään todellisia dinosauruksia. Tänä päivänä Jurassic World ottaa vastaan kymmeniä tuhansia kävijöitä, mutta puiston nähtävyyksien takana piilee uhka: geneettisesti muunneltu dinosaurus, jolla on julmia kykyjä. Kun kaaos uhkaa saarta, Owen ja Claire taistelevat aikaa vastaan, samalla kun päivä puistossa muuttuu elonjäämiskamppailuksi.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 17 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

13,50 € Sulkeutuu 108 vrk 17 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.