Kuvaus

[0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos ISO D / DANNY diggareille.
 

Jyrki Hämäläinen: ISO D 

Kustannusosakeyhtiö Otava julkaisi Dannyn pitkäaikaisen ystävän ja työtoverin Jyrki Hämäläisen kirjoittaman kirjan "Iso-D". Kirja kertoo "huikean tositarinan Ilkka Lipsasesta, joka on Dannyna viihdyttänyt ihmisiä viidellä vuosikymmenellä".

"Danny nousi raivokkailla showkiertueillaan lavojen kuninkaaksi 1960-luvulla. Riskit olivat suuret,ja hän kävi oman ankaran henkiinjäämispelinsä niin henkilökohtaisesti kuin uransa suhteen. Kaikkialla Dannya seurasivat skandaalit, onnettomuudet, kauniit naiset ja yleisön valtava suosio. Hän sai kokea sekä menestyksiä että selkäänpuukotuksia. Myös Dannyn yksityiselämä on aina ollut kuuma aihe. Siihen ovat kuuluneet niin Liisa Seppälä ja vuosikymmenien rakkausavioliitto kuin nuoruuden seurustelu Katri Helenan kanssa ja Armi Aavikon kiihkeä rakkaus. Kun pelaa korkein panoksin, voi rakastaakin kuumimmin. Jyrki Hämäläinen on ollut Ison D:n mukana Riossa ja Tokiossa ja sadoilla keikoilla. Nyt hän kertoo ensimmäistä kertaa sisäpiiritarinan suoraan etulinjasta ja salatuista takahuoneista."

Yli 300 sivuisessa kirjassa on runsaasti korkeatasoisia mustavalkoisia ja värillisiä kuvia.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2006

Kirja painaa jonkun matkaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 12 vrk 5 h 22 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 12 vrk 5 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.