Kuvaus

Musiikkikauppaan sopivia 83.5 cm korkeita ja jytäköitä pöytiä 2 kpl LP-levylaatikoille.

Kun olin perustamassa alkuvuodesta 2017 Varkauteen levy/hifikauppaa totesin, että oli mahdotonta löytää sopivan korkeita ja riittävän vankasti tehtyjä työpöytiä LP-levylaatikoille. Kiersin monet kierrätyskeskukset Kuopion, Savonlinnan, Varkauden ja Jyväskylän alueella, mutta jouduin toteamaan että ei löydy. Eli ainoaksi vaihtoehdoksi jäi teettää mittatilaustyönä pöydät. Nämä pöydät ovat palvelleet nyt lähes kuusi vuotta, mutta levykaupan lopettamisen vuoksi on aika myydä pöydät.

TIEDOT PÖYDISTÄ
- Pöytiä on 2 kpl (ovat täysin identtiset)
- Yhden pöydän leveys * korkeus * syvyys = 220 * 83.5 * 75 cm
- Pöydän syvyys on tarkoituksellisesti 75 cm, jotta pöydän saa mahtumaan ongelmitta liikehuoneiston ovesta sisään (liikehuoneistojen ovien leveydet ovat usein luokkaa 90 cm)
- Pöydän korkeus 83.5 cm on ihanteellinen LP-levyjen pläräämiselle
- Pöydän päällystason reunoissa kiertää 1.5 cm korkeudeltaan oleva lista, jotta pöydällä olevat tavarat (laatikot) eivät pääse liukumaan/putoamaan lattialle. Tämä on nerokas ominaisuus mikäli pöytiä käytetään korjaustyössä : korjaustyössä irrotetut ruuvit ym. nippelit eivät pääse putoamaan pöydältä lattialle.
- Kuten kuvista nähdään pöydissä on riittävän tukevat jalat raskaammankin tavaran pöydälle lataamista varten.
- Toisen pöydän jalkoihin kiinnitetyn C-kasettitelineen saa halutessa poistettua
- Kuvassa näkyviä Orthex 30 l levylaatikoita (joihin yhteen mahtuu noin 70 LP-levyä) mahtuu yhdelle pöydälle 10 laatikollista, jollon painoa 10:lle täydelle levylaatikolle kertyy ehkä noin 200 kg
- Pöytäkoko on suunniteltu siten, että yhdelle pöydälle mahtuu 10 kpl kuvissa näkyviä LP-levyille sopivia Orthex 30 l muovilaatikoita  (laatikon leveys * korkeus * syvyys = 43 * 25 * 35 cm).
- Pöytiä ei ole pakko ostaa molempia, voin myydä yhdenkin, jolloin hinta on 100 euroa. Mutta alkuun koetan myydä molemmat pöydät kerralla. Ota yhteyttä sähköpostitse jukka.vilhunen@hotmail.com tai puhelimitse 050-3002111 mikäli haluat ostaa vain yhden niin mietitään ja neuvotellaan


HIFI /LEVYKAUPPA VARKAUDESSA LOPETTAA

JV Records (kauppakatu 21 LH2, 78200 Varkaus) lopettaa toimintansa joulukuun 2022 tai tammikuun 2023 loppuun mennessä (... parempi etsiä rikas nainen kuin tavoitella mahdottomia ...). Haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa olen saanut tehdä kauppaa tai muuten asioida kuluvien vuosien (2017-2022) aikana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
149 €
Sulkeutuu 8 h 37 min 58 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 149 € Sulkeutuu 8 h 37 min 58 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.