Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

k, Aleksandr Gorbunov: Tehtaankatu 1


TASSin Helsingin toimiston päällikön muistiinpanoja KGB:n toiminnasta Suomessa 1981 - 1986.

Suomennettu venäjänkielisestä käsikirjoituksesta Pjat let na Ratakatu. Sitaatit suomenkielisistä lähteistä ovat (takaisin)suomennoksia venäjästä.

WSOY, Juva, 1992, 2. painos. 198 s.
ISBN: 951-0-17998-1 (sid.) : 130 FIM

Lähes uudenveroinen kovakantinen kirja. Sisäkannessa/-lehdellä hintamerkintä ja kirja selkämys on vino. Ei muita merkintöjä tai taittuneita sivuja. Kirja kansipaperit ovat siistit ja ehjät.

Painoa 295 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan täysin suojaamatta pienessä Helposti-kuoressa, mikä on ilmoitettu toimituskuluissa (mieluummin kuitenkin hyvin suojattuna isossa Helposti-kuoressa).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskulut Suomeen -kohdassa on ilmoitettu kohteen HALVIN mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei esimerkiksi postikorttikohteiden kohdalla useinkaan ole se suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje-/pakettilähetykseksi, jolloin postitus SAATTAA TULLA HALVEMMAKSI. Lisätietoja alla mainitulla Postin HINNAT JA OHJEET -sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.1.2018 18:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.