Kuvaus

k, Frédéric Beigbeder: Apua anteeksi (1. painos)

Menestysromaanista 24,99 € tuttu mainosmies Octave tekee vahvan paluun. Nyt hän haahuilee Moskovassa lumen ja dollarien seassa täydellisiä kasvoja etsimässä. Mies on unelmatyössään, kun mallitoimisto maksaa hänelle vehtaamisesta maailman upeimpien naisten kanssa.

Beigbederin satiiri nauraa nuoruuden tyrannialle ja kauneuden diktatuurille, mutta samalla se kertoo Octaven elämän ensimmäisestä ja viimeisestä rakkaudesta, nuoresta pietarilaiskaunokaisesta Lenasta. Apua anteeksi punoo tarinan miehestä, joka uskoo olevansa vapaa kuin Venäjä ja joka oivaltaa, ettei vapautta ole olemassa.

Frédéric Beigbeder (s. 1965) on kirjoittanut mainosuransa jälkeen lukuisia romaaneja, joista Like on julkaissut kirjan 24,99 € (2004). Kirjailija vierailee syksyllä Rakkautta ja anarkiaa -fi lmifestivaaleilla, joissa 24,99 €: on perustuva elokuva saa ensiiltansa.

Au secours pardon
suomentanut Taina Aarne
ISBN 978-952-01-0136-7 sidottu

Like 2008
Keuruu : Otavan Kirjapaino, 2008, 1. painos
283 sivua ; 21 cm

yhteiskunnalliset romaanit / kauneus kauneuskilpailut nuoruus ihannointi muotivalokuvaus

Erittäin siisti ja hyväkuntoinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Päällyspaperissa kulumaa ja reikä selkämyksen kohdalla

Painoa 393 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan kohtuuhyvin suojattuna isossa Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 15 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,40 € Sulkeutuu 100 vrk 15 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.