Kuvaus

k, Henrikki Tikkanen & al: Strateginen markkinointiosaaminen

Markkinointi on globaalissa kilpailussa noussut myös yrityksen ylimmän johdon keskeisimmäksi osaamisalueeksi. Se läpäisee yrityksen kaikki toiminnot ja organisaation tasot jokapäiväisestä taktisesta markkinoinnista ja myynnistä ylimpään johtoon. Markkina- ja asiakaskeskeisyys ovat menestyneimpien yritysten liiketoimintamallien ydinosaamista. StratMark: Strateginen markkinointiosaaminen hahmottaa suomalaisten yritysten markkinointiosaamisen keskeiset ulottuvuudet ja kehittämiskohteet. Kirja perustuu laajaa huomiota saaneen StratMark-tutkimusprojektin tuloksille. Projektin tavoitteena on kehittää suomalaisen markkinointiosaamisen tasoa ja erityisesti markkinoinnin tuloksien mittaamista.

Henrikki Tikkanen & Antti Vassinen: StratMark. Strateginen markkinointiosaaminen

Strateginen markkinointiosaaminen / StratMark-hanke
Talentum 2010. 2. painos
156 sivua : kuvitettu, taulukkoja ; 22 cm
- sivuilla 119-136: Määritelmät

Sarja - Economica, ISSN 1796-1130; 50.

ISBN: 978-952-14-1435-0 sidottu
EAN Code: 9789521414350

markkinointi myynti jakelutalous strategia osaaminen asiakaslähtöisyys vaikuttavuus tuloksellisuus asiakkuudenhallinta strategiat asiakaskeskeisyys asiakastiedot liiketoimintamallit prosessit tavoitteet panos-tuotosanalyysi yritykset myynninedistäminen strateginen johtaminen johtaminen mainonta asiakkaat asiakassuhde tuotekehitys kuluttajat liiketoimintaprosessit

Siisti ja hyväkuntoinen kovakantinen kirja. Ei kynällä tehtyjä merkintöjä tai taittuneita sivuja, mutta kirjassa on runsaasti (siis paljon) yliviivaustussilla tehtyjä merkintöjä / yliviivauksia. Kansissa hiusnaamua

Painoa 326 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan täysin suojaamatta pienessä Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk 4 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,99 € Sulkeutuu 91 vrk 4 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.