Kuvaus

k, Jalmari Kahla (toim.): Juristijuttuja

Juristijuttuja : lakimieshuumoria 2 / Jalmari Kahla
Toimittanut Jalmari Kahla
kuvittanut Kai Palmqvist
Hämeenlinna : Karisto, 1965.
178 sivua : kuvitettu

Kirjan kohteina on niin Suomen presidenttiä kuin muutakin oikeusoppinutta kuten professoria, käräjätuomaria, laamannia, nimismiestä, hovi- ja korkeimman oikeuden presidenttiä.

Kirjan lopussa on 4-sivuinen luettelo Juttujen kertoja tai lähteet sekä kohteet (s. 175-178)

Erittäin siisti ja hyväkuntoinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Kansipapereissa on käytön jälkeä, repeilyä ja kulumaa, kirjan sivusaumassa on jälkeä ja kirjan selkämys on vino.

Katso suurempikokoiset lisäkuvat takakannen kuvauksesta sekä erään aukeaman jutuista: varatuomari Ilmari Turjan sanailua pohjalaisesta luonteenlaadusta (jutun alkuosa puuttuu, sillä on edellisellä sivulla) tai Urho Kekkosen brittivaltuuskunnalle suunnatusta sanailusta. Todellisia helmiä löytyy kirjasta useampiakin ...

Painoa 585 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna alle 2 kg XXS-pakettina (kannetaan kirjeenä suoraan kotiin).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
tai
Sulkeutuu 28 vrk 3 h 21 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 28 vrk 3 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.