Kuvaus

k, Sauli Niinistö: Hiljaisten historia

Sauli Niinistö jatkaa Hiljaisten historia -kirjassaan vuonna 2005 ilmestyneessä Viiden vuoden yksinäisyys -teoksessa käynnistyneitä ja innostuneen vastaanoton saaneita kirjoituksiaan.

Kirjassa pohditaan elämän hetkellisyyttä ja siihen kuuluvien pienten ja suurten tappioiden, häviämisten ja katoamisten olemusta. Niinistö tarinoi arkisistakin sattumuksista niin, että ne muuttuvat ainutlaatuisiksi. Pienet asiat siirtyvät suuriksi ajatuksiksi. Niinistö kirjoittaa eläytyen niin suomalaisesta tunnollisuudesta, urheilijan ankarasta kilvasta kuin Pelastusarmeijan sotilaastakin. Niinistön myötätuntoinen katse ja tarkka silmä piirtävät maailmasta välillä lennokkaan ja terävän ironisen, toisinaan surumielisen mutta syvästi inhimillisen kuvan. Sauli Niinistön kirja päästää lähelle ja herättää ajatuksia.Teos, Gummerus, 2007, 2. painos, sidottu
Sivuja: 219
ISBN: 9789518511321

muistelmat, eduskunnan puhemiehet, kansanedustajat, poliitikot, elämäkerrat

Uudenveroinen kovakantinen kirja. Sisäkannessa/-lehdellä hinta- ja luettelointimerkintä. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Päällyspaperit ehjät ja siistit

Painoa 344 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan kohtuuhyvin / hyvin suojattuna isossa Helposti-kuoressa.

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 7 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,60 € Sulkeutuu 5 vrk 7 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.