Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

k, Suomi-Ruotsi johtamismaaottelu (toim. Svenolof Karlsson)

Katso Suomalaisen kirjakaupan esittely loppuunmyydystä kirjasta

Aderton kommentarer om ledarskap / Svenolof Karlsson

Suomi-Ruotsi johtamismaaottelu. Puheenvuoroja yrityskulttuurien eroista

Kun muumimamma-johtaja osoittaa käsilaukullaan, alaiset tietävät hänen olevan tosissaan. Näin ruotsalaiset ajattelevat suomalaisista johtajistaan. Jos ruotsalaiset pitävät työpaikoilla suomalaisia yritysjohtajia yksisilmäisinä komentajina, herättää ruotsalaisten halu neuvotella, kokoustaa ja diskuteerata vähintään yhtä suurta hämmästystä suomalaisissa.

Telia-Sonera, Merita-Nordea, Tieto-Enator, Stora-Enso... Suomalais-ruotsalaisten yritysfuusioiden jälkeen kummallakin puolella Pohjanlahtea ollaan kummissaan: näinkö suuri kulttuuriemme ero onkin? Alun perin Ruotsissa ilmestynyt, parista kymmenestä kirjoituksesta koostuva mielipidekirja sai innostuneen vastaanoton. Kirjoittajat ovat joukko tunnettuja, ruotsalais-suomalaisia kulttuurikohtaamisia pohtineita alojensa huippuja kummaltakin puolen Pohjanlahtea.

Mukana ovat muiden muassa Telia-Soneran Finlandin toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, ministeri Christoffer Taxell, mainosguru Andreas Rosenlew, kirjailija Merete Mazzerella, Stora-Enson energiainsinööri Mikael Hannus sekä joukko eturivin ruotsalaisvaikuttajia. Sven-Olof Karlsson on kotoisin Suomen ruotsinkieliseltä länsirannikolta, Larsmosta. Karlsson on Åbo Akademin kasvattama humanisti. Hän on toiminut journalistina sekä Suomessa että Ruotsissa.

Ajatus Kirjat
Gummerus. 2005, 1. painos, 207 sivua
toimittanut: Svenolof Karlsson
suomentanut: Veijo Kiuru
ISBN: 9512067870, nidottu

tietokirjallisuus, yrityskulttuuri, kulttuurierot, johtaminen, johtajuus, päätöksenteko, suomalaiset, ruotsalaiset, Suomi, Ruotsi, Liiketalouden hallinto

Uudenveroinen pehmeäkantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Kansissa hieman pintanaarmua ja kulmien pyöristymää

Painoa 250 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna pienessä Helposti-kuoressa.

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20,85 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.8.2018 19:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.