Kuvaus

k, Tommy Tabermann: Julian parveke

Julian parveke on paitsi rakkaustarina myös kertomus unelmien ja mielikuvituksen voimasta.

Päähenkilöinä on kaksi sattuman oikusta köyhyyteen ja marginaaliin ajautunutta: Ernesto eli Eros, entinen televisiojuontaja, sekä Tania, entinen mannekiini. He elävät nuhruisessa paikassa, jota sen asukkaat kutsuvat Taivaalliseksi Rauhaksi. Se on pakolaisleiriä muistuttava paikka, jonne kaikkien verkkojen läpi pudonneet ajautuvat kuin viimeiselle rannalle. Se on paikka jonne joudutaan ja josta vain harvat pääsevät pois.

Ernesto ja Tania ovat kuitenkin taistelijoita, jotka eivät suostu häviämään ja tuhoutumaan, vaan luovat rakkautensa voimalla itselleen oman maailman. Öisin he kiinnittävät vuokrahuoneensa seinälle roskien seasta löytämänsä postikortin, joka esittää Julian parveketta. Postikortin myötä he astuvat Veronan ikiaikaisille kaduille ja kujille, kauneuteen ja ajattomuuteen.

Kirjan kolmas henkilö on vanha nainen, oraakkeli nimeltä Vera. Hän ei kykene enää liikkumaan, sillä kyttyrä hänen selässään tuottaa liikaa tuskaa. Vera on nuorena ollut Venäjällä hovinaisena ja elää nyt muistoissa elämäänsä. Yhä uudelleen hän palaa Karjalaan, Rakkauden haudalle. Ikkunastaan Vera seuraa Eroksen ja Tanian elämää kortit edessään pöydällä.

Julian parveke on romaani rakkaudesta ja sen olemuksesta, antamisesta ja saamisesta, unelmista ja unista.


ISBN 951-20-5593-7 sidottu
Jyväskylä ; Gummerus 2000
240 sivua : 22 cm

Tania, Ernesto & Vera (kaikki fikt. hahmoja)

eroottinen kirjallisuus - taivaallinen rauha - ikuinen rakkaus

ghetot ennustukset intohimo köyhyys onnela Verona rakastavaiset rakkausromaanit taistelijat tietäjät unelmat onnellisuus vammaiset viha

Uudenveroinen kovakantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Päällyspaperi on ehjä ja siisti, tosin takakannen puoleisen päällyspaperin liepeen kulmissa on pienet taittumat (piilossa suljetun kannen alla)..

Painoa 354 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan kohtuuhyvin suojattuna isossa Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 68 vrk 13 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 68 vrk 13 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.