Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomitekstein ja -kansin (*)

 

Kaikenkarvaiset ystäväni / All Creatures Great and Small: Kausi 6 (3DVD)

Sarja perustuu eläinlääkäri-kirjailija Alf Wightin kirjoihin, jotka kirjoitettiin salanimellä James Herriot. Kirjoissa kerrotaan todellisista tapahtumista liittyen eläinlääkärin elämään Englannin maaseudulla.

Tarina alkaa vuodesta 1937, kun nuori, vastavalmistunut eläinlääkäri James Herriott saapuu viehättävään Darrowsbyn kylään. Intoa puhkuen hän tuo mukanaan lääketieteen uusia tuulia eläinlääkärin vastaanotolle.

Yorkshiren maaseudulla sairaiden eläinten hoito on kuitenkin yhä kuin ”pimeällä keskiajalla”. Kun seudun asukkaat vielä suhtautuvat muukalaisiin varsin epäluuloisesti, on nuorella eläinlääkärillä vastassaan paljon hankaluuksia. 

Kaikenkarvaiset ystäväni on ainutlaatuinen sekoitus draamaa, huumoria, romantiikkaa ja kommelluksia. Sen osuvat kuvaukset ajasta, paikoista ja ilmapiiristä sekä lahjakkaat näyttelijät (eläimet mukaan lukien) tekevät sarjasta upeaa koko perheen viihdettä.

Pääosissa: Christopher Timothy, Robert Hardy, Peter Davison, Carol Drinkwater, Mary Hignett, John McGlynn, Margaretta Scott, Lynda Bellingham

Kesto: noin 10 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 h 49 min 57 s
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 22 h 49 min 57 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.