Kuvaus

Kaikenkarvaisten koirien joulu
Flea Bite -kahvilan turreille näyttäisi tulevan ihana joulu: löytyy kiiltäviä lahjapaketteja, kimaltelevia koristeita ja keräysrahastokin karttuu pikku koiranpentu Timmylle, joka on leikkauksen tarpeessa. Mutta juhlapyhät ja kauniit ajatukset eivät merkitse mitään isolle bulldog Carfacelle. Hän ei pidä joulusta. Itse asiassa hän inhoaa joulua. Carface kehittääkin ilkeän rakkiryhmänsä kanssa juonen, jonka tarkoitus on tärvellä kaiken karvaisten joulu. Charlien ja Itchyn on korkea aika ottaa ohjat tassuihinsa.

ääni; Englanti

teksti; mm. Suomi

1 h 10 min

v.1998

 

Anastasia
Riemastuttava, romanttinen ja lumoavan kaunis piirroselokuva, joka kertoo Venäjän prinsessa Anastasian seikkailusta hänen etsiessään oikeaa henkilöllisyyttään. Kun vallankumouksen synkät pilvet pimentävät Venäjän taivaan, pakenee tsaariperheen nuorin tytär ja säilyttää näin täpärästi henkensä. Vuosia myöhemmin hän kohtaa komean huijarin nimeltä Dimitri. Nuoret lähtevät Pariisiin etsimään Anastasialle kuuluvaa perintöä, mutta huomaavat pian, että heidän on ensin voitettava paha Rasputin-munkki ja hänen häijy apulaisensa Bartok-lepakko, jotka myös ovat perinnön jäljillä.

ääni; Suomi, Englanti

teksti; Suomi, Englanti

kesto; 1 h 30 min

v.1997

 

 

Alvin ja pikkuoravat
Usean sukupolven ajan fanit ympäri maailman hurmanneilla pikkuoravilla on paljon laulettavaa elokuvadebyytissään – hulvattoman hauskassa seikkailussa täynnä mukaansatempaavaa musiikkia ja pörröistä pörräämistä! Kun uransa kanssa ponnisteleva lauluntekijä Dave Seville (Jason Lee) ottaa hoteisiinsa lahjakkaan pikkuoravakolmikon, Alvinin, Simon ja Teron, heistä tulee yhdessä yössä musiikillinen sensaatio. Mutta ahne levytuottaja (David Cross) aikoo käyttää tilannetta hyväkseen ja lähettää ’pojat’ uuvuttavalle konserttikiertueelle vain kartuttaakseen omaa kassaansa. Dave ymmärtää että nyt tarvitaan rutkasti kekseliäisyyttä – ja paljon pikkuoravapoweria – jotta kolmikko saadaan kotiin ennen kuin on liian myöhäistä.

ääni; Suomi, Englanti

teksti; Suomi, Englanti

kesto; 1 h 27 min

v.2007

 

Kyseessä on Suomi-julkaisu (3DVD)

naarmuttomat levyt

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,50 €
tai
Sulkeutuu 26 vrk 17 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,50 € Sulkeutuu 26 vrk 17 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.