Kuvaus

Vanha kuparinen kakkumuotti on 25cm halkaisija ja 10cm korkea, paino 577g, valmistaja on lyönyt sivuun merkkinsä, WAGNER, West Germany

Antiikkia ja arveltiin 1950-1960 vuosilta, käytetty ja vaatii kiilloitusta ja sisäpuoli on kemikaaleilla puhdistettava, mutta pienellä vaivalla tästä saa aivan upean  ja hienon, upean  arvo esineen . 

A04OK902  Muotti Kakku vuoka kuparia ja aidosti vanha, kunnon laatu tavaraa. 

Tämä tulee Euroopasta, kun täällä Keski-Euroopassa nyt vouhotetaan, ettei saisi ostaa mitään kaukaisilta mailta ja mantereilta, esim. USA ja Kiina tavaran kuljetus saastuttaa suuresti  ilmakehäämme .... vain Eurooppa tavara voi hyvällä omatunnolla  ostaa....Eurooppa onkin iso paikka, Venäjä ja Turkki luetaan kai siihen aina mukaan.... CO2 saastetta ? Nyt tuli muutos Kiina saasteeseen, sillä ensinmäinen uuden Kiinan "Silkkitien "  junarahti-kuljetus saapui juuri Saksaan ja 10 päivän sisällä, pienellä saasteella----juna !  Kiina tavaraa siis saa ostaa hyvällä omallatunnolla, ainakin Saksassa. 

Wagner on Saksa Eurooppa tavaraa ja koska tavarassa seisoo WEST-GERMANY niin se perustettiin vuonna 1949 ja sitä merkintää käytettiin aina 1990 vuoteen asti... 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,50 €
Sulkeutuu 89 vrk 5 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,50 € Sulkeutuu 89 vrk 5 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.