Kuvaus

Kakku tarjoilulautanen Valmistaja: Hutschenreuther Sarjan nimi; " Weinlaub, viininlehdet"  Vähän käytetty, hyvässä kunnossa, ei halkeamia, Halkaisija 32,5cm ja paino 1075g. Pohjaleima:  Hutschenreuther 1814, Germany.

Firma C. M. Hutschenreuther AG 1814–1969 Posliinitehdas Hohenberg
Posliinitehdas Lorenz Hutschenreuther (1857–1969), Selb
Fusion: näistä kahdesta syntyi Hutschenreuther AG 1969–1998
Vuodesta 2000 lähtien kuuluu Hutschenreuther Sambonet Rosenthal Group.

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Toimituskulut:
VAKUUTETTU PAKETTI: alle 2kg mitat korkeintaan Pituus x leveys x korkeus = 90cm 12,00€ -  sisältää korvaus arvon 50,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä. 

VAKUUTETTU PAKETTI: 2 - 5kg - mikään sivu ei yli 60cm 18,00€ - Sisältää korvaus arvon enintään 500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan. Lähetän seurantanumeron jolla voit seurata lähetyksen kulkua.
VAKUUTETTU PAKETTI: 5 - 10kg - pituus + 2 x leveys + 2 x korkeus = 300cm 24,50€ - Sisältää korvaus arvon enintään 500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan. Lähetän seurantanumeron jolla voit seurata lähetyksen kulkua.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29 €
Sulkeutuu 99 vrk 23 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29 € Sulkeutuu 99 vrk 23 h 11 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.