Elokuvadivari
Elokuvadivari on toiminut Turussa vajaa 25 vuotta. Osoite Läntinen Pitkäkatu 24 ja www.elokuvadivari.com.
Tervetuloa vaihtamaan, ostamaan tai myymään.
DVD, CD ja Blu-ray levyt ja erilaiset pelit.

Kuvaus

Hyväkuntoinen dvd

Suomikannet ja -tekstit

Kaksi rakastavaista ja häät

Olipa kerran hyväntahtoinen diktaattori, El Commandante (A. Martinez General Hospital, Pimeyden sydän) ja hänellä ihastuttava tytär, Margarita (Charlotte Ayanna Kate & Leopold, Training Day). He elävät paratiisisaarella. Kaikki sujuu hyvin, kunnes Margarita päättää naida varakkaan ja hurmaavan Manolon (Cristián de la Fuente Kahdeksan,
Driven). Nuori ja etuoikeutettu Margarita on varma, että on tehnyt oikean valinnan. Hän ei vielä ymmärrä sitä, että vaikka Manolo olisi hänelle se oikea perheen omaisuuden säilymisen kannalta, hän ei olisi se oikea Margaritan sydämelle. Eräänä päivänä, kun Margarita on käynyt ostoksilla parhaan ystävänsä kanssa, hän väistää tiellä olevaa sikaa ja törmää Rogelioon, nuoreen kalastajaan. Rogelio (Kuno Becker, Kuvittelen kaiken, Argentina, The Nomad) herää El Commandanten palatsista. Nähtyään ympärillään loistokkuuden Rogelio luulee kuolleensa ja päässeensä taivaaseen. Nähtyään ihanan Margaritan Rogelio on aivan varma siitä. Kipinät sinkoilevat.

Päivien kuluessa ja Rogelion toipuessa El Commandanten palatsissa, Rogelio viettää yhä enemmän aikaansa Margaritan kanssa. Ja Margarita alkaa ymmärtää, mitä todellinen rakkaus on. Kaksi rakastavaista ja häät on ihastuttava romanttinen komedia kahdesta hyvin erilaisesta maailmasta tulevasta ihmisestä, jotka näiden maailmojen välissä rakastuvat toisiinsa.


Dvd Ikäraja : 7 vuotta

Maksu tilille --> dvd postiin

Ostajalle pk:t 2,50€ tai nouda
Dvd liikkeestämme : Turun elokuvadivari
Läntinen Pitkäkatu 24 (ilmoitathan ensin)

En vastaa postin rikkomista/kadottamista paketeista

Maksutiedot heti kohteen sulkeuduttua ensimmäisen viestin lopussa!

Meiltä Löydät Dvd-, Blu-ray-, ja cd-levyt sekä erilaiset pelit esim. Playstation 1 , Ps2 , Ps3 ,Ps 4, Psp , Xbox , Xbox 360 , Xbox one  ja Nintendo Wii yms.

Elokuvadivarin numerokoodi : v    RS
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
tai
Sulkeutuu 94 vrk 3 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,50 € Sulkeutuu 94 vrk 3 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.