Kuvaus

Kalevala Korun pronssinen Teljänneito-rannerengas. Korulla on jo ikää, vaikka tarkasti en sen ikävuosia tiedä, ja pronssi on patinoitunut ja tummunut. Tämän vuoksi en sitä uudenveroiseksi voi listata, mutta patinaa lukuun ottamatta korun kunto on erinomainen.



Minulla on toisessa ilmoituksessa myynnissä myös KK:n Venla-riipus ja korvakorut, joiden mallille en ole löytänyt minkäänlaista nimeä mistään (samassa paketissa, 32€). Jos olet kiinnostunut hankkimaan nämä kaikki kolme korua, voin tarjota näitä yhteishintaan 60€ + 5,2 postikulut.


HUOM.! Koska tämä koru normaalioloissa mahtuisi kirjepostiin ja meneillään olevan lakon johdosta kirjeposti ei suurella todennäköisyydellä kulje perille, voin halutessasi lähettää korun pakettina. Siinä tapauksessa postikulut ovat 5,90, mutta pakettilähetyksenä se saattaa saapua perille joko ajallaan tai ilman suuria viiveitä. Voin myös viivyttää postitusta lakon loppumiseen asti, mikäli tahdot, jottei lähetys vain pääse hukkumaan siihen kirjevuoreen, mikä todennäköisesti lakkoviikkojen aikana postille kertyy.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

38 €
Sulkeutuu 7 vrk 14 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

38 € Sulkeutuu 7 vrk 14 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.