Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Elämä ja teokset

"Ensimmäinen elämäkerta suomalaisen säveltaiteen klassikosta

Syyskuussa 2000 on kulunut sata vuotta akateemikko Uuno Klamin (1900-1961) syntymästä. Hän kuului sukupolvensa johtaviin säveltäjiin, jonka teokset ovat edelleen soitetuinta suomalaista säveltaidetta. Klamin elämä ja ajatukset ovat kuitenkin jääneet arvoitukseksi: säveltäjä ei pitänyt edes päiväkirjaa. Myös jäämistöön kuuluneet sävellysluonnokset ja keskeneräiset teokset ovat pääosin kadonneet. Kalevi Ahon ja Marjo Valkosen suuren työn tuloksena käsillä on vihdoin ensimmäinen elämäkerta suomalaisen säveltaiteen klassikosta.

Elämäkerta on koostettu arkistoaineiston ohella haastattelemalla monia säveltäjän ystäviä ja sukulaisia. Uutta tietoa Klamin elämästä on löytynyt niin nuoruusvuosilta kuin hänen roolistaan suomalaisen musiikkielämän vaikuttajana. Ensi kertaa myös Klamin koko sävellystuotanto esitellään teos teokselta. Joukkoon kuuluu useita kadonneiksi luultuja ja tuntemattomia teoksia, jotka löytyivät elämäkertaa tehdessä." [TAKAKANSI]

 

WSOY 2000, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Hieman kulumaa; ensilehden yläreunaan on kirjoitettu päivämäärä ja nimiösivun yläreunaan erisnimi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.11.2017 18:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.