Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tero Kallio, Kimmo Saira: SIMPLY SCANDINAVIAN.

Kaunis, kovakantinen teos! Sisältää nelivärivalokuvia ja ruokaohjeita. Englanninkielinen.

Simply Scandinavian ei ole perinneruokakirja sanan tavanomaisessa merkityksessä, sillä kirjan resepteissä on monessa kohdin yhdistetty mennyttä ja nykyaikaa. Kirjan moderneimmissakin resepteissä on pyritty olemaan uskollisia suomalaisuudelle. Vaikka tarjoilutapa olisi lainattu Japanista saakka, ovat kaikki raaka-aineet supisuomalaisia.

Omaleimaisen piirteen resepteille antaa myös runsas hyötykasvien, kuten voikukan, koivun mahlan ja ketunleipien käyttö. Kirjan annokset ja reseptit esitellään vuodenaikojen mukaan, mikä näkyy mm. raaka-aine­valinnoissa ja annosten kuvituksessa.

Simply Scandinavian is a unique combination of Finnish cousine, nature and design, all presented through the diversity of changing seasons. Even with the most modern receipies the book stays true to the traditional Finnish culinary tastes combining them with the present. Plants like dandelion, common wood sorrel and birch sap give a unique twist to the culinary delights. The recipes are introduced through the seasons based on the products available at the time. Exceptional Finnish dishes are wonderfully displayed on Iittala tableware and every Iittala enthusiast is delighted to find these world famous objects on the pages of this seriously delicious book.

Raikas Kustannus 2008, sidottu, 128 sivua. Kirja on uusi, kansipaperi on hiukan alareunasta rikki, voi ottaa pois, sillä myös kovakansissa on sama kuva ja tekstit.

Postimaksu ostajalle 6 euroa. Meklarin voittoviestistä saat pankkiyhteystietoni. Laitan postia tulemaan, kun maksu näkyy tililläni. Tarkistathan, että huutiksen tiedoissa on kännykkänumerosi oikein, postitan automaatilla ja siihen tarvitaan aina vastaanottajan kännykkänumero.

HUOM: yhdistelen postikuluja eli kokoa oma pakettisi! Alle 12 cm paketti tulee 7,10 eurolla, 12-20 cm paketti 8,10 eurolla ja muut max 8,40 eurolla (kaksi ensimmäistä postitustapaa ovat SmartPost -automaatilla ja kolmas on Huutopaketti). Kannattaa katsoa kaikki kohteeni läpi, ja säästää postikuluissa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.8.2018 8:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.