Kuvaus

Vanha pieni matkakamera malli valmistui Dresden kaupungissa Saksassa ja tehdas fuusioitui ja muutti nimeään jne.. joskus jo 1920 luvulla. Tämä mahtuu kasaan taitettuna mukana tulevaan nahkaiseen laukkuun, koteloon. Sen mitat (laukun) ovat 13x10x3,5cm.  Vanhaa nahkaa. Kamera on varhainen malli ns. Mignon tyypistä, Serie A 183694 Doppel Objektiv ja laukaisin toimii.

Palje osaa vedetään sormin ulospäin ja se jännitetään sivupeltien koukkujen varaan. Iso tähtäin kehikko on saranalla. Objektiivi on ehjä. Vaikka kuvassa näkyy peltiosissa ruostetta, se on eninmäkseen vain paksun maalipinnan röpelöpintaa. Takana oleva filmilevyn harmaa lasi on kulmasta hieman lohjennut. Valokuva kasetteja tulee mukana 5kpl, lienevät kokoa 6x 4,5cm. Matkavalmiina pakettina laukku, kasetit ja kamera on paino 550g. Kamerasta en löydä tehtaan symboolia, mikä tuli käyttöön vuonna 1903.  Pidän tätä aivan ensinmäisinä tehtaan Mignon malleina ja museo esineenä, todellinen arvo keräilijälle jossain 350 euroa. Näitä ei yksinkertaisesti enää ole.Tämän valmistus aika oli 4 vuotta, senjälkeen malli muuttui...museo esine!

A11SP304 Kamera Ernemann Dresden Saksa ja v. 1899 mallia, tämä oli matkakamera modernin sen ajan ihmisen foto-aparaatti, jolla hän saattoi snoppailla...tämän kameran omistaminen oli leukavaa, kuten nykyaikana vaikka joku äly-kännykän omistajan ylpeys. 

Vaikka vielä tätä vanhempia kameroita toki on liikkeellä , niin ne ovat usein puu rakenteisia ja aivan eri hintaluokassa.

PUU-RUNKOISET kamerat : Niistä on tehty vieläpä Ranskassa monia kopioita jo yli 50 vuotta sitten, joten pidän niitä hyvin usein vain koristeina, joilla ei ole koskaan otettu yhtäkään valokuvaa.....juuri tässä myynnissä olevat täys metallirunkoiset kamerat ovat keräilijöiden helmiä. Lisää lähikuvia saa pyytämällä. Aitoja kameroita ja aidosti vanhoja. 

Kamera foto valokuva filmi alan museo kiinnostuu takuulla.            Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.
Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 7 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

89,70 € Sulkeutuu 69 vrk 7 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.